Campionatul Judeţean Timiș, Seria a III-a. AS Pindul Dudeștii Noi – Olimpia Darova 4-2 (3-0)

AS Pindul Dudeștii Noi, liderul Seriei a III-a în liga a V-a timișeană, s-a desprins din repriza I a ultimului meci găzduit în turul Campionatului Județean Timiș.

Două reprize diferite a oferit duelul duminical din fieful primei clasate, prima fiind a liderului, care a marcat trei goluri şi conducea la pauză cu un sec 3-0, dar care s-a și mulţumit probabil cu avantajul luat, cu atât mai mult cu cât deține și un avans confortabil în clasament faţă de ocupanta locului secund, iar partea secundă a adus revirimentul albastru-roșilor Olimpiei.

Vioara întâi a fost Alin Gîrz, care a marcat toate cele patru goluri ale învingătorilor în această partidă, în minutele 6, 20, 30 și 50. În schimb oaspeţii au dat în general liderului o curajoasă replică iar dacă erau puţin mai atenţi nu ar fi fost de mare mirare să reuşească o surpriză.

Pentru vizitatori, cele două goluri au fost marcate de Mişi Bejera, care a transformat o lovitură de la 11 metri corect acordată de arbitru pentru un henţ comis de Turbureanu în minutul 59, respectiv Fănică Turcin, care înscria cu latul din apropiere golul doi, cu 20 de minute înainte de final: 4-2.

*

Dudeştii Noi: Alexandru Captalan – Nicolae Almăjan, Răzvan Trandu, Bogdan Steop, Dănuţ Turbureanu (min. 75, Gheorghe Păşcălău), Ladislav Greck, Vasile Niţu, Alexandru Florea, Alin Gîrz, Raul Neagu, Mihai Hurea (min. 85, Marius Nichitean).

Antrenor: Valentin Miculescu.

Pe bancă: Vasile Mecleş, Dumitru Cojocaru, Marius Sabac, Artur Jula şi Cristian Florian.

Olimpia: Ioan Şuldac – Ionel Pîntea (min. 68, Fănică Turcin), Vasilică Tănase (min. 60, Florin Nati), Ivan Cut, Cătălin Munteanu, Alexandru Voicu, Daniel Panţîr (min. 80, Raul Dărăbonţ), Mişi Bejera, Abel Buciuta, Daniel Blaga, Ladojofset Vereş (min. 80, Beniamin Buciuta).

Antrenor: Dan Ursea.

Pe bancă: Daniel Ursea, David Toma şi Ovidiu Nica.

Arbitri: Nicolae Chiţoiu – Bogdan Gheorgheoiu şi Gheorghe Hegheduş. Observatori: Marcel Boboc şi Daniel Iovan.

The post Campionatul Judeţean Timiș, Seria a III-a. AS Pindul Dudeștii Noi – Olimpia Darova 4-2 (3-0) appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*