Campionatul Judeţean Timiş, Seria I: Tricoul 1 Iunie Timişoara – Fortuna Becicherecu Mic 0-3 (0-1). FOTO

Astăzi a demarat partea a doua a turului în Seria I a Campionatului Judeţean Timiş iar liderul detașat al întrecerii cu 16 echipe și-a conservat punctajul maxim printr-un triumf la un scor de forfait în deplasarea de la ora 15 în Timișoara: Tricoul 1 Iunie – AS Fortuna Becicherecu Mic 0-3 (0-1). Iată câteva imagini și cronica jocului, iar pe coloana ierarhiilor, datele tehnice ale rundei a IX-a…

Fruntașa Seriei I a trecut așadar la scor şi de acest delicat al nouălea hop din tur, la Timişoara, în fief-ul unei echipe care a jucat de la egal la egal iar astfel nu mult a lipsit ca la pauză scorul să consemneze egalitatea.

În minutul 14, oaspeţii de la AS Fortuna au marcat un gol cu capul, prin Radu, de la 7 metri, dar din poziție de ofsaid, corect semnalizată de Petru Gaşpar. Iar peste alte numai zece minute au obținut o lovitură de la 11 metri, acordată pentru fault, însă același Radu a şutat pe lângă poartă.

În minutul 27 avea să fie totuși 0-1, prin acelaşi Radu, cu capul, de la 8 metri, lob peste portar, ieşit la 6 metri și privind neputincios cum mingea planează spre vinclu. Putea fi însă 1-1 în minutul 32, când mingea şutată de Baciu de la 14 metri, sub transversală, a fost deturnată de Culda în corner. Ca apoi acelaşi Baciu, scăpat singur cu portarul vizitatorilor, să şuteze spre colţul scurt însă Culda a respins din nou în corner.

În mitanul secund, liderul a dominat copios, reuşind să mai înscrie de două ori prin acelaşi Radu, imediat după pauză, în minutul 47, respectiv Stoica în minutul 66. Implicit, după această etapă ”roșiii” lui Vasile Luţă rămân fără gol primit şi cu maximum de puncte din 9 confruntări.

Tricoul 1 Iunie: Jurcuţ – Preda, Hodineanţ, Zaiţ, Hărpăilă, Cristian Obeşterescu, Daniel Obeşterescu, Mitran, Lăpădat, Lupan şi Baciu.

Antrenor Ioan Neamţu.

Au mai jucat: Păunescu, Mada, Cosman şi Waleed.

AS Fortuna: Culda – Vîrşog, Ionuţ Roman, Hodiş, Dan Roman, Oneţ, Dragu, Zurbagiu, Negruţ, Stoica şi Radu.

Antrenor: Vasile Luţă.

Au mai jucat: Cioancă, Andrei, Telecean şi Miheţ.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Petru Gaşpar şi Alexandru Gherman. Observatori: Sorin Chiorpec şi Traian

The post Campionatul Judeţean Timiş, Seria I: Tricoul 1 Iunie Timişoara – Fortuna Becicherecu Mic 0-3 (0-1). FOTO appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*