Campionatul Municipal Timişoara: etapa a II-a

În această săptămână s-a derulat aproape în totalitate etapa a II-a în cele două serii ale Campionatului Municipal Timişoara, însă precum în runda inaugurală cei de la ASU Politehnica II au rămas și pe mai departe în blocstarturi, și deplasarea la CFR fiind amânată.

În Seria I, Universitatea de Vest din Timişoara a surclasat echipa Luceafărul chiar pe terenul Voinţa, administrându-i nu mai puţin de opt goluri fără să primească nici unul. Cele opt goluri pentru trupa lui Cristian Gălan au fost marcate de Ionuţ Vucea, de 3 ori, Rajko Terzic, Raul Kovacs, Ionuţ Muj şi Marius Similie – fiecare câte un gol.

Pe podium mai sunt Electrica şi CSS Bega, cu patru puncte și despărţite de golaveraj, ambele încheind la egalitate, 2-2. De menţionat şi victoria la scor a celor de la CS Timișul II Şag, acasă cu AS Seceani II.

În Seria a II-a, FC Chişoda a repurtat două victorii și este în frunte cu şase puncte, 12 goluri marcate şi numai două primite, iar pe locul secund Timişul Albina, cu 4 puncte, după ce a terminat la egalitate acasă 4-4 cu Srbianca Giuchici, la pauză trupa lui Vasile Popaluca având un avantaj de 4-1. Pentru Albina au marcat Ilie Mercescu de două ori, Emil Dolomeţ şi Silviu Ilieş, fiecare câte un gol.

Rezultatele parțiale ale rundei și ierarhiile, pe coloana dreaptă.

 

The post Campionatul Municipal Timişoara: etapa a II-a appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*