Campionatul Municipal Timişoara: etapa a IX-a. Dragșina, exclusă din întrecere, Chișoda pierde la ”masa verde”

Capăt de linie pentru AS FC Real Dragșina, exclusă din întrecerea ligii a șasea locale, care a programat în această săptămână o nouă rundă, a… noua din tur. N-au fost niște zile prea bune nici pentru ACS FC Chişoda, care a pierdut la ”masa verde” cu colega Club Sportiv Giroc-Chişoda iar astfel şi primul loc în Seria a II-a, pe când în fruntea Seriei I ACS Electrica 1929 are un punct în faţa studenților de la CSU Universitatea de Vest din Timişoara.

Seria I

În această grupă a ”Municipalului” timișorean lupta pentru locul I este purtată în continuare în trei, între ocupantele podiumului şi după această etapă. Electrica deține 22 de puncte, CSU UVT 21 iar CSŞ Bega, care a stat în această rundă, 19 puncte. CFR 1933 Timişoara rămâne în continuare fără victorie şi după această etapă, ocupând ultimul loc, cu numai un punct.

AS Seceani – Electrica 1929 Timişoara 1-3 (1-1)

Meciul s-a disputat pe terenul ”Electrica” întrucât gazdele de la Seceani joacă numai la adversarele pe care le întâlnesc, aspect valabil cel mai probabil până la sfârşitul campionatului. Liderul a deschis scorul în minutul 7 prin reuşita lui Michi Sofran dar a și fost egalat după 10 minute prin golul marcat de veteranul Florin Pîrvu. În mitanul secund, trupa lui Remus Steop şi Gheorghe Ilici a mai punctat de două ori prin golurile marcate de Alexandru Dănilă în minutele 62 şi 81.

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – ASU Politehnica II Timişoara 2-1 (1-1)

Trupa lui Antonio Foale şi Iulian Prodana a deschis scorul în minutul 6 prin reuşita lui Ralf Kuhn, în urma unui contraatac, iar cu două minute înainte de pauză gazdele au egalat prin golul reuşit de Dănuţ Bogorodiţă. În mitanul secund studenţii de la UVT au reuşit golul victoriei şi trei puncte importante în clasament prin reuşita jucătorului Răzvan Stolojescu, cu preţul accidentării, fiind nevoit să părăsească terenul peste alte 7 minute. Medicul nu i-a mai permis să continue iar tânărul a fost trimis la spital pentru a fi cusut la arcadă.

CFR Timişoara a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, cu 2-7, semnat de Auto Timişoara, în vreme ce meciul CS Timişul II Şag – ACS Ghiroda II nu s-a disputat întrucât gazdele nu au putut asigura asistenţa medicală în termenul prevăzut de regulament. Meciul a fost omologat cu 0-3 pentru oaspeţi.

Luceafărul Timişoara a obţinut o victorie clară cu scorul de 6-2, pe teren propriu, în dauna celor de la Flacăra II Parţa.

Seria a II-a

Schimbare de lider în cealaltă întrecere a ligii a șasea locale, în urma omologării cu 3-0 pentru CS Giroc-Chişoda a întâlnirii din etapa precedentă cu colega sa ACS FC Chişoda, care a folosit un jucător substituit şi nu s-a prezentat la confruntare, după ce scorul conform celor de pe teren a fost 2-6.

În altă ordine de idei, inevitabilul s-a produs iar echipa din Dragşina a fost exclusă din campionat pentru două neprezentări consecutive, toate rezultatele înregistrate cu această echipă urmând a se anula.

Timişul Albina – CS Giroc-Chişoada 8-0 (2-0)

Cu această victorie trupa lui Vasile Popaluca a trecut pe primul loc, având un avans de patru puncte faţă de ocupanta locului secund, ACS FC Chişoda, deținătoare a 15 puncte, pe locul trei fiind Srbianca Giuchici cu 13 puncte.

Cele opt goluri pentru liderul Seriei a II-a au fost marcate de Cosmin Aruxandrei de 3 ori, Sorin Stoica și Raul Tripşa câte două respectiv Dudan Barb un gol.

Unirea Cerneteaz II – CS Ghiroda Giarmata Vii 5-0 (0-0)

Michi Ervin, Ionuţ Niţu, Gheorghe Marincu, Adrian Damian şi Robert Cîrmaci au înscris cele cinci goluri pentru băieţii lui Paul Romanciuc şi Adrian Gabor.

În fine, echipele ACS FC Chişoda şi ACS Dedy Mid Sînmihaiu Român au stat.

 

The post Campionatul Municipal Timişoara: etapa a IX-a. Dragșina, exclusă din întrecere, Chișoda pierde la ”masa verde” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*