Campionatul Municipal Timișoara: etapa I

În această săptămână a început şi Campionatul Municipal Timișoara, eșalon șase local, la care participă 22 de echipe împărţite în două serii.

Seria I

Fază de pe CFR din UVT – Sag II 3-0

 

CS Universitatea de Vest Timişoara a debutat în competiție cu o victorie la trei goluri diferenţă în compania celor de la Timişul II Şag, campioana ediţiei trecute. Cele trei goluri pentru studenţii timişoreni au fost marcate de Ionuţ Muj, Bogdan Florescu şi Ionuţ Vucea.

Meciului dintre Electrica și CFR Timişoara arbitrii nu i-au dat ”undă verde” întrucât oaspeţii nu au avut copii de pe actul de identitate ataşat la legitimaţia de jucător, chiar dacă mulţi componenți nu au 14 ani împliniţi, juniori fiind. Totuşi, s-a jucat un meci amical, încheiat cu scorul de 8-1 pentru gazde. În această situaţie, rezultatul meciului, cel mai probabil, se va omologa cu 3-0 pentru gazde.

CS Parţa – Auto 6-0 (3-0). Cele şase goluri pentru elevii lui Ciprian Ştreangă au fost marcate de Marius Mladenovici de două ori, Raul Solonca, Beniamin Mocanu, Branislav Ismail şi Adrian Milovan. Acest rezultat îl putem cataloga drept surpriza etapei şi chiar a… campionatului. O altă surpriză, victoria celor de la CSȘ Bega în dauna celor de la Ghiroda II, cu 5-4.

Cât despre meciul ASU Politehnica II – Luceafărul, acesta a fost amânat.

Seria a II-a

În această serie, scorul etapei a fost reuşit de FC Chişoda, care a învins cu 8-1 pe Srbianca Giuchici, victoria surprinzătoare a celor de la Unirea II Cerneteaz la Atletico Timişoara fiind cu 5-4.

Cât despre jocul CS Giroc Chişoda – CSC Ghiroda Giarmata Vii, acesta se dispută luni 11 septembrie de la ora 17 pe terenul din Chişoda.

În alte confruntări, de exemplu Electrometal – Timişul Albina 2-3 (1-2). Au marcat: Abu- Awad şi Goran Gocea, respectiv pentru învingători Daniel Lazăr de două ori şi Raul Crainic. Așadar un debut cu dreptul pentru trupa lui Vasile Popaluca în noul sezon fotbalistic.

Alt triumf la limită în deplasare și tot cu goluri multe, Atletico Timişoara – Unirea II Cerneteaz 4-5 (0-3). Au marcat: Răzvan Olari, Daniel Brândaş, Flavius Buţă şi Edy Popescu, respectiv pentu învingători Cristian Ionescu de două ori, Deian Jivan, Ervin Muller şi Paul Romanescu.

Primele rezultate și ierarhiile, pe coloana dreaptă, a clasamentelor.

The post Campionatul Municipal Timișoara: etapa I appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*