Campionatul Municipal Timișoara, la ora penultimei etape

Întrecerea vestică a amatorilor de volei a programat săptămâna aceasta 3 dintre cele 4 meciuri ale penultimei etape din retur, adjudecate la zero dar într-un caz și în cinci seturi, înaintea rundei finale a celei de-a V-a ediții dar și a celor 6 restanțe din 2018 ierarhia comprimându-se în lupta pentru podium.

Joi seară s-au jucat ultimele două partide din această săptămână din cadrul etapei a XIII-a, penultima a Campionatului Municipal Timișoara de volei pentru amatori, CS Alternative impunându-se la zero în fief-ul ”mediciniștilor”, într-o dispută din a doua jumătate a ierarhiei, iar UVT trecând în 5 seturi de Shawarma 2.0 și egalând-o astfel la puncte în clasament, după ce a preluat conducerea de fiecare dată în sala Liceului Energetic.

UMF Timișoara – CS Alternative s-a încheiat 0:3 (19:25, 10:25, 22:25), MVP fiind desemnat Andrei Simu, centrul învingătorilor, iar Shawarma 2.0 – UVT a fost 2:3 ( 18:25, 25:20, 16:25, 25:17, 7:15), Vali Talpaș, coordonator al ”universitarilor”, fiind nominalizat jucătorul meciului.

Runda începea luni seară cu un succes la zero al campioanei la zi, la ora actuală pe locul secund dar cu șanse reduse de a-și păstra laurii, CSȘ Bega – Continental 0:3, pe seturi 21:25, 21:25, 23:25, MVP fiind Nazariu Lucușa, trăgătorul secund al câștigătorilor.

Cât despre meciul Timișoara – Gugulanii, între prima campioană a întrecerii, în 2014, și liderul din Caransebeș, aflat la o victorie distanță de câștigarea campaniei în curs, acesta se va juca pe 6 martie.

De fapt, după runda finală, care va demara luni 26 februarie de la ora 21 la Școala Generală 30 cu partida Continental – Shawarma 2.0, se vor derula și restanțele acestui retur, și anume, din etapa a IX-a, UMF – CSȘ Bega și CS Alternative – Shawarma 2.0, iar din etapa a XI-a: UMF – Continental, CSȘ Bega – UVT și CS Alernative – Gugulanii.

Ultimele rezultate, clasamentul la zi și programul etapei a XIV-a, ultima, pe coloana datelor tehnice.

 

The post Campionatul Municipal Timișoara, la ora penultimei etape appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*