Campionatul Municipal Timișoara, tot mai aproape de finish

Chiar dacă au stat în penultima etapă a ediției în curs a campionatului local de la nivelul eșalonului șase, runda a XXI-a, liderii celor două serii au rămas și în continuare pe locul întâi. Iată succinte detalii într-un tur de orizont peste Campionatul Municipal Timișoara…

Seria I

Victoria realizată de cei de la AS Seceani II în faţa lui ASU Politehnica II, cu scorul de 4-1 chiar pe terenul sintetic de la Baza II – UPT, a constituit surpriza etapei, pe când primele două clasate, Electrica şi UVT, au stat în această etapă.

CSF CFR 1933 Timişoara – CS Flacăra Parţa II 4-5 (2-3) – foto

Au marcat: Claudiu Tolci (min. 5), Adrian Ciobanu (min. 10), Laurenţiu Shein (min. 65) și Alexandru Derbac (min. 80) pentru amfitrioni respectiv pentru învingători Ludovic Silaghi (min. 35), Sorin Diaconeasa (min. 41), Adrian Sferle (min. 45 din lovitură de la 11 metri) şi Daniel Stănculeţ, în repriza a II-a, în minutele 69 şi 77.

CSŞ Bega – Auto Timişoara 2-0 (1-0). Cele două goluri pentru trupa lui Călin Dumitru au fost marcate de Costea Samuel (min. 35) şi Lucian Taman (min. 66).

Luceafărul Timişoara – ACS Ghiroda II 4-3 (2-1)

Luceafărul – Ghiroda II 4-3

Au marcat: Constantin Mitre (min. 10), Bogdan Străinescu (min. 20), Flavius Marc (min. 65) şi Dragoş Datcu (min. 72), respectiv Sebastian Poclid (min. 45), Francisc Gere (min. 81) și Marius Stanciu, în ultimul minut de joc.

*

Seria II-a

Scorul rundei a fost semnat de FC Chişoda în faţa celor de la Atletico, iar a doua surpriză a etapei a fost dată de înfrângerea suferită de Unirea II Cerneteaz, 3-6 pe teren propriu în faţa celor de la CS Giroc – Chişoda.

FC Chişoda – Atletico Timişoara 9-1 (2-0). Au maract: David Cifor – 3, Tudor Chiricescu – 2, Justin Astalaş – 2, Claudiu Laslo şi veteranul de 50 ani Marian Dumitru, care a debutat în acest meci după o perioadă lungă de absenţă, respectiv Liviu Ardel.

Liderul Timişul Albina şi Srbianca au stat în această etapă.

Partida ACS Kids Sânmihaiul Român – Electrometal din seria a II-a se va juca vinerea viitoare de la ora 18. Surprinzătoare în schimb reprogramarea meciului FC Chişoda – AS Dedy Mid Sânmihaiu Român, din cadrul etapei a 17-a, la sfârşitul campionatului, pe 2 iulie de la ora 18, pe terenul din Chişoda.

Ultimele rezultate și clasamentele, pe coloana datelor tehnice.

 

 

The post Campionatul Municipal Timișoara, tot mai aproape de finish appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*