Când ar putea fi permis accesul spectatorilor pe stadioane

Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal a transmite pe pagina oficiala de Facebook că s-a făcut un nou pas în demersul de a convinge autoritățile să permită spectatorilor accesul din nou pe stadion la evenimente sportive, chiar și într-un număr limitat.

Ștefan a anunțat că s-a întâlnit cu ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

 

Ne-am intalnit astazi cu ministrul Eduard Novak.

Ne-a asigurat ca avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor.

Urmeaza sa avem discutii cu domnii Arafat si Voiculescu in perioada imediat urmatoare, sens in care vom trimite solicitari oficiale catre IGSU si Ministerul Sanatatii.

Le vom demonstra acestor domni ca regulile propuse de noi asigura protejarea sanatatii oamenilor si, impreuna cu liderii de galerii, ne vom asuma respectarea acelor reguli, in caz contrar urmand a accepta ideea de a se reveni asupra deciziei de deschidere a stadioanelor.

Le vom cere sa inceteze imediat orice forma de discriminare in raport cu fanii din fotbalul romanesc si sa asigure un tratament egal al sportului in raport cu alte activitati de divertisment precum spectacolele, cinematografele, restaurantele etc. Este inacceptabil ca industria sportului sa fie tratata diferit in raport cu alte industrii. Familia sportului romanesc s-a trezit si nu va permite nimanui ca sportul si fanii sai sa nu fie respectati, a postat Justin Ștefan pe Facebook. 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*