Când învinge acasă în Liga 3, ACS Ghiroda înscrie de 4 ori. Totic și Niță, ”duble” de la 0-2 la pauză cu gorjenii

Triumfătoare de la promovare în jocurile găzduite pe arena ”Emilian Pavel” și cu 4-0 la debut respectiv cu 4-1 în urmă cu două runde, victorii despărțite de un 2-2 acasă cu CSM Lugoj, ACS Ghiroda a tremurat astăzi de la ora 15 după ce a scos de două ori balonul din propria plasă până în minutul 25, însă a păstrat bunul obicei de a învinge atunci când înscrie de 4 ori, ceea ce a izbutit începând din minutul 57.

ACS Ghiroda, prolifică și acasă: 4 3 1 0 14-5 10 puncte

Câștigând astfel și cu 4-2 în propriul fief, într-un duel avut în runda a VII-a cu o nou-promovată din județul Gorj, gruparea timișeană și-a trecut până acum în cont mai multe victorii decât eșecuri și remize la un loc în primele apariții în Seria a IV-a, cu tot cu un 5-2 de succes în deplasare, revenind astfel pe podiumul întrecerii vestice din liga a III-a, și nu oricum, ci prin a deține cel mai mare număr de goluri marcate, 21, în medie câte 3 pe partidă și cu 7 în plus față de a doua cea mai eficace grupare din concurs, liderul ACS Șirineasa.

ACS Ghiroda – CS Internaţional Băileşti s-a încheiat 4-2 (0-2), oltenii pierzând și a treia oară la rând la două goluri diferență în deplasare, după 3-1 la Petroșani pentru ACS Șirineasa și 2-0 pentru CS Șoimii Lipova.

Marcatori în revirimentul din partea a doua au fost Damir Totic, în minutele 57 şi 82, şi Patrik Niţă în minutele 77 şi 90+2, după ce Daniel Budică deschidea scorul în minutul 10 iar Octavian Firuţ semna un autogol în minutul 25.

Internațional Bălești, promovată după barajul victorios în dublă manșă cu 2-1 acasă și 3-1 în returul din Dolj, la Cetate, cu ACS Tractorul, și care începea actualul campionat cu înfrângeri la rând acasă, urmate de un prim succes, 2-0 cu cei din Giarmata, respectiv 0-0 runda trecută cu neînvinsa CS U Craiova SA 2, a surprins în repriza I a partidei de la Ghiroda, dând gazdelor de gândit.

Elevii lui Paul Codrea au avut o primă parte neagră, cu un autogol şi o lovitură de la 11 metri ratată de căpitanul Pătraşcu cu cinci minute înainte de pauză, însă s-au regăsit în mitanul secund, când ”mânjii” Mario Contra – între buturi, Damir Totic şi Patrik Niţă, intrat în minutul 75, şi-au adus contribuţia la o nouă victorie pentru timișeni, trei goluri făurindu-le și veteranul Leo Naidin cu pase decisive, după ce intra la 1-2 pentru ultima jumătate de oră.

De menţionat și că la scorul de 3-2, în minutul 85, gazdele au trimis mingea în bară prin Patrik Niţă. Care avea să marcheze apoi și în prelungiri, asigurând triumful celei mai bine clasate dintre cluburile timișene în C4, înfiptă pe poziția a treia între încă neînvinsele ACS Șirineasa, CS U Craiova SA 2 și CSM Lugoj.

În plus, dat fiind că Millenium Giarmata a remizat ieri pe teren propriu iar Centrul Național de Pregătire și CS Nuova Mama Mia chiar au pierdut acasă la câte 3 goluri diferență, cei din Ghiroda au semnat unicul triumf ca gazde în runda a șaptea dintre formațiile timișene.

*

ACS Ghiroda: Contra – Firuţ (min. 67, Dincă), Popa, Gavriluţă, Popescu, Centea (min. 75, Niţă), Gaidoş (min. 57, Naidin), Hotca, Mancaş, Pătraşcu – cpt., Totic (min. 87, Budeţ). Antrenor Paul Codrea.

Pe bancă: Barbu, Saizu, Pop.

CS Internațional Băileşti: Preoteasa – Negrea, Iovan, Bălaşa, Drăgoi, Frăţilescu – cpt., Sitoianu, Amariei, Budică (min. 73, Almic), Sorea, Berișcu.

Antrenor: Dumitru Vasilică.

Pe bancă: Opriţa, Olaru, Munteanu, Lupulescu, Stroe, Coiculescu.

Arbitri: Cristian Vieru (Sibiu) – Daniel Nagy (Mediaş) şi Vasile Duţă (Sibiu). Observatori: Mihai Jivan (Arad) şi Adrian Copăceanu (Caraş–Severin).

 

Rezultatele etapei și programul celei viitoare, pe coloana clasamentelor.

The post Când învinge acasă în Liga 3, ACS Ghiroda înscrie de 4 ori. Totic și Niță, ”duble” de la 0-2 la pauză cu gorjenii appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*