Când se va termina pandemia de coronavirus. Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la OMS!

Când se va termina pandemia de coronavirus. Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la OMS!

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii a declarat că speră ca pandemia de coronavirus să se termine în mai puţin de doi ani. Tedros Adhanom Ghebreyesus susține că în cazul gripei spaniole din 1918 ”au fost necesari doi ani pentru a-i pune capăt”.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, susține că noul coronavirus este ca o ”criză de sănătate a secolului”, care a reuşit să se răspândească rapid.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Tedros a spus că speră ca pandemia să se termine în mai puţin de doi ani, datorită progreselor din domeniul medical şi dacă apare un vaccin, transmite Fox News.

Când se va termina pandemia de coronavirus

Sperăm să terminăm această pandemie în mai puţin de doi ani, mai ales dacă depunem toate eforturile”, a declarat directorul OMS.

Asta înseamnă că fiecare persoană şi familie are responsabilitatea de a cunoaşte nivelul de transmisie la nivel local şi de a înţelege ce pot face pentru a se proteja pe ei înşişi şi pe ceilalţi”, a adăugat Tedros.

Coronavirusul a infectat la nivel mondial 22,7 milioane de oameni şi a ucis aproape 800.000 de oameni.

Coronavirus în România, 21 august 2020. Un număr de 1.392 noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore din 25.363 teste, ceea ce înseamnă o rată de 5,48% pozitivare, în uşoară scădere faţă de până acum, iar 42 de oameni au murit în același interval, din cauza acestei maladii, anunță, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.sursa:antena3.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*