Candidatul PMP  la primăria Fărcașa , Daniel Decebal : Susțin energiile alternative de tip Casa Verde!

Candidatul PMP  la primăria Fărcașa , Daniel Decebal : Susțin energiile alternative de tip Casa Verde!

Daniel Decebal este un expert în ceea ce privește energiile alternative. S-a perfecționat în Austria și a adus o tehnică modernă care pune în “mișcare” soarele și energia pământului transformându-le în energie electrică.

Prin firma pe care a inițiat-o și o conduce împreună cu soția sa, Pro Win Tec,  excelează în domeniul echipamentelor de încălzire neconvenționale de  tipul panouri fotovoltaice și geotermie.

“Cum ar fi să avem un aer mai curat, să nu consumăm atât de multe resurse, dar să avem un confort termic ridicat? Cum ar fi să ne uităm în viitor la generațiile care vin, contribuind cu investiții la confortul lor?

Una dintre prioritățile Uniunii Europene este axa de finanțare pentru aceste tipuri de energii alternative, respectiv producerea energiei electrice și a energiei termice din resurse regenerabile.

Independența energetică este visul meu dintotdeauna, ceea ce consum să pot să produc și ceea ce produc să am pentru consum, să nu fiu limitat de facturi, dar să am confort termic.” a menționat Daniel Decebal, candidat la primăria Fărcașa pe listele PMP

Comandat de: Partidul Mişcarea Populară, Organizaţia Judeţeană Maramureş; Executat de: Maramures Jurnal SRL; Cod mandatar financiar: 21200020

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*