Candidatul PNL la Primăria Sighetu Marmației, av.Onița Daniela Ivașcu: Tinerii pot avea un viitor și în Sighet!

Alături de av. Onița Daniela Ivașcu, tinerii vor avea un viitor în Sighetu Marmației. Pe agenda primarului  Onița Daniela Iva proiectele pentru tineri sunt viabile și realizabile.

“Am purtat numeroase discuții cu tinerii din orașul nostru. Aceștia sunt nemulțumiți că nu au oportunități de petrecere a timpului liber, de a-și găsi un loc de muncă sau de a participa la activități cultural-artistice.

Pentru toate aceste lipsuri există soluții și este vorba despre proiecte realizabile.

De exemplu:

  • Valorificarea potentialului Parcului Dendrologic în vederea desfășurarii activitatilor de agrement.
  • Încurajarea investitorilor privați, prin facilități fiscale, pentru a construi spații special amenajate pentru divertisment și joacă pentru copii și tineri.
  • Înființarea pentru tineri, în cartierele din municipiu a unor zone de practicare a activităților sportive, fotbal, tenis, baschet, etc.
  • Lansarea unei linii de finanțare din bugetul local destinat O.N.G.- urilor cu profil sportiv, accesul făcându-se în baza unui ghid al solicitantului, evitandu-se finanțarea exclusivă a unei ramuri sportive.
  • Reabilitarea Sălii Polivalente și a Stadionului Municipal prin finanțare guvernamentală și accesare de fonduri europene.
  • Susținerea demersurilor pentru realizarea unei unei baze sportive (în zona Fucs) cuprinzând: bazin de înot pentru copii, teren de fotbal, tenis, baschet, handbal, pistă de atletism , sala de dans sportiv , club de șah și arte marțiale.
  • Finalizarea demersurilor privind clarificarea situației juridice a clădirii “școală cu 16 clase” și înființarea unui centru IT pentru tineri , acordând facilități acestora prin concesionarea spațiului pentru tinerii care vor să dezvolte o afacere.” a transmis av.Onița Daniela Ivașcu

Comandat de PNL, Executant: Maramures Jurnal SRL, cod AEP- 21200012.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*