”Cânt și joc pentru mama mea”, în ediție online

Ansamblul folcloric ”Lugojana” va continua și în acest an tradiția spectacolelor de 8 Martie, intitulate ”Cânt și joc pentru mama mea”. Cum la Lugoj incidența cazurilor de infectări cu noul coronavirus a trecut de pragul de 2 la mie, spectacolul va fi prezentat online.”O reîntâlnire, după un an, cu admiratorii și susținătorii Ansamblului Folcloric Lugojana, dar, de această dată on-line! Accesați pagina de facebook a Ansamblului “Lugojana”, luni, 8 martie, ora 19.00 și puteți  urmării tinerii dansatori și soliști vocali lugojeni, care vor aduce în dar, mamelor, doamnelor și domnișoarelor un spectacol folcloric minunat. Ne este dor de scenă, ne este dor de aplauzele dumneavoastră. Vizionare plăcută!”, spune coregraful Puiu Munteanu.

Vor fi interpretate dansuri din zonele de câmpie şi de munte ale Banatului. Spectacolul va fi susținut de Ansamblul de Tineret ”Lugojana”. Soliști vocali vor fi Andreea Farcaș, Larisa Lungu, Andra David și Daiana Țofei.

Instrumentiști: Bogdan Munteanu și Andrei Roșu. Invitat: Toni Bagiu. Conducerea muzicală: Ionel Groza, coregrafia: Puiu Munteanu.

Ediția 2021 este cea de-a 14-a organizată până în prezent și prima desfășurată în mediul online. Ansamblul Lugojana a mai avut un spectacol online cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, în decembrie 2020.

Articolul ”Cânt și joc pentru mama mea”, în ediție online apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*