Carani și Dudeștii Noi se impun la zero acasă, Avântul ia avans din prima parte la Seceani

Matineu al vizitatorilor, ripostă spre seară a gazdelor. După ce în meciurile jucate astăzi de la ora 11 s-au consemnat patru remize și două victorii în deplasare în etapa a VIII-a din liga a patra județeană, fără vreun succes în dreptul gazdelor, după-amiază, de la ora 17, cluburile organizatoare și-au trecut două succese în cont, un alt triumf revenind oaspeților. Dar iată rezultatele şi marcatorii…

ACS Carani – AS Peciu Nou 3-0 (2-0).

Liderul s-a impus mai uşor decât arată scorul, prin golurile marcate de Aurelian Irimia (min. 15), Alexandru Martinov (min. 45) şi Bogdan Moroşan (min. 72).

CSC Dudeştii Noi – ACS Pobeda Star Bîşnov 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Daniel Dragu (min. 50). 

Vali Miculescu (antrenor al gazdelor): ”Este normal să fiu bucuros că am câştigat în faţa unei echipe foarte arţăgoase şi luptătoare! Dar este bine că am luat trei puncte şi la gară…”

AS Seceani – CS Avântul Periam 2-3 (0-3).

Au marcat: Cosmin Mandache (min. 60) şi Gabriel Gînju (min. 85), respectiv pentru învingători Ionuţ Ologu (min. 15), Răzvan Trandu (min. 25) şi Angelo Olteanu (min. 45).

În minutul 21, Cosmin Mânecan a ratat o lovitură de la 11 metri. A fost de fapt a doua sa execuție, la repetare conform deciziei arbitrului, după ce pe prima o transforma. Centralul  a solicitat însă repetarea loviturii de pedeapsă, întrucât unii jucători au pătruns în suprafaţa careului mare înaintea șutului.

Lucian Stoica (veteran al echipei din Seceani): ”Am pierdut din nou, dar un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. Cei de la Periam au jucători experimentaţi, dar puteam să-i păcălim. Prima repriză le-a aparţinut oaspeţilor, noi am revenit după pauză. Și chiar puteam egala în final! Am început să marcăm şi noi, suntem în creştere şi sunt sigur că rezultatele vor veni”.

Marius Stanache (antrenor Avântul Periam): ”Sincer, până la pauză puteam înscrie mult mai multe goluri. Un 11 metri ratat, un gol anulat, şi nu am fi tremurat până la final. Iar la 3-2 pentru noi gazdele puteau chiar egala. Au fost două reprize diferite… După pauză ne-am relaxat, şi scorul ne-a permis, după ce am efectuat două schimbări, la Ologu şi Sârbu, care au acuzat dureri la gleznă. Nu am mai jucat nimic, dar e bine că am câştigat. Pot spune că rezultatul de pe teren este cel corect. Doresc să felicit pe cei de la Seceani, pentru modul cum au abordat jocul cu noi, ţinând cont de locul pe care îl ocupă după opt etape. Chiar s-au autodepăşit!”

Rezultatele complete ale etapei, programul viitor și clasamentul, pe coloana dreaptă. Fotografie realizată de Cosmin Poenar la jocul de la Seceani.

The post Carani și Dudeștii Noi se impun la zero acasă, Avântul ia avans din prima parte la Seceani appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*