Caravana Ligii a 4-a Arad pleacă la drum sâmbătă fără o favorită certă la victoria finală! Nicoraș arbitrează „matineul” de la Socodor

După mini-campionatul din primăvară, la care au luat startul 9 echipe, Liga 4-a Arad se întoarce în actualitate cu un sezon plin. Frontiera Curtici a promovat în Liga 3-a, UTA II a renunțat la locul său, astfel că vom avea o întrecere între zece echipe, cu revenirea în competiție a echipelor din Beliu, Pîncota și Vladimirescu. După cele 18 etape din sezonul regular (14 se vor disputa în 2021), se va trece la play-off (primele 4 clasate vor juca alte 6 partide) și play-out (ultimele 5 formații vor disputa alte 10 partide). Combatantele sunt obligate să utilizeze cel puțin doi fotbaliști Under 21 (născuți în anul 2001 sau mai mici) în formulele de start și să alinieze o echipă și în competiția juniorilor A1.

La această oră e greu de identificat o favorită certă la câștigarea campionatului, ci doar putem spune cu certitudine că dintre toate ACB Ineu își dorește cu ardoare să joace la anul în Liga 3-a. Altfel, inclusiv lupta pentru cele patru locuri de play-off se anunță la „baionetă”, dar primele indicii le putem primi chiar după prima rundă ce va avea loc sâmbătă, 21 august, după următorul program:

Ora 11.00

CS Socodor – CS Victoria Zăbrani  

Arbitri: Ionuț Nicoraş – Zoltan Nagy, Cristian Takacs. Observator AJF: Romulus Tănăsescu

Ora 18.00

Şoimii Şimand – Unirea Sântana

Arbitri: Cătălin Iova – Sebastian Pantea, Andreea Şuşca. Observator AJF: Mako Andras

Păulişana Păuliş – Podgoria Pîncota  

Arbitri: Loredan Bogdan – Emil Arsa, Vlăduț Stanciu. Observator AJF: Daniel Scridon

Victoria Felnac – CS Beliu  

Arbitri: Alexandru Gornic – Florin Vesa, Denis Calnacov. Observator AJF: Leontin Buda

CS Glogovăţ – ACB Ineu  

Arbitri: Cristian Coroban – Andrei Pantea, Flavius Dreghici. Observator AJF: Corneliu Tiulea

0
0

Articolul Caravana Ligii a 4-a Arad pleacă la drum sâmbătă fără o favorită certă la victoria finală! Nicoraș arbitrează „matineul” de la Socodor apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*