Care este ordinea apariţiei simptomelor coronavirusului. Descoperirea cercetătorilor americani

Care este ordinea apariţiei simptomelor coronavirusului. Descoperirea cercetătorilor americani

Posibila ordine a simptomelor infectării cu coronavirus a fost descoperită de cercetătorii din cadrul Universității California de Sud.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Prin urmare, ordinea simptomeleor este: febra, tuse, dureri musculare, amețeală, stare de greață și diaree.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Modul de manifestare a îmbolnăvirii cu coronavirus i-ar putea ajuta pe cei care au contractat boala să ia măsurile necesare pentru a limita răspândirea coronavirusului și să solicite îngrijiri medicale corespunzătoare.

Cercetătorii susțin că ordinea este importantă în cazul în care există cicluri suprapuse de boli precum gripa, care coincide cu infectarea cu coronavirus.

”Această ordine este deosebit de importantă în cazul în care avem de-a face cu cicluri suprapuse de boli precum gripa, care coincid cu infecțiile cu COVID-19″, a declarat Peter Kuhn, profesor de medicină, inginerie biomedicală și inginerie aerospațială și mecanică în cadrul USC. „Medicii pot determina ce măsuri trebuie luate pentru îngrijirea pacientului și pot preveni agravarea stării acestuia”.

”Identificarea mai rapidă a pacienților ar putea reduce timpul de spitalizare”, a explicat și Joseph Larsen, autorul principal al studiului.

Febra și tusea sunt frecvent asociate cu o varietate de boli respiratorii, inclusiv sindromul respirator din Orientul Mijlociu (MERS) și sindromul respirator acut sever (SARS). Dar simptomele care apar la nivelul tractului gastrointestinal superior și inferior diferențiază COVID-19 de celelalte boli respiratorii.Sursa: romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*