Caritabil! Lugojenii își unesc din nou forțele în sprijinul unui băiețel bolnav

Numeroase acțiuni umanitare au fost organizate la Lugoj de-a lungul timpului, dovadă că locuitorii orașului nu rămân nepăsători la necazurile celor din jur.

Când cel care are nevoie de ajutor este un copil, implicarea este cu atât mai mare.Acum, la început de februarie, mai mulți sportivi lugojeni sunt hotărâți să sprijine cauza micuțului Matei Hromei, fiul jucătorului de fotbal Mihai Hromei.

Băiețelul în vârstă de 5 ani suferă de lisencefalie de tip 1, o afecţiune neurologică din cauza căreia are nevoie în permanență de un tratament foarte costisitor.

Pentru a-l ajuta, la Lugoj demarează o nouă campanie caritabilă, inițiată de Gabriel Goloșie, căruia i s-au alăturat lugojenii Eugen Miculescu, Silviu Tudor Todorescu, Lucian Stoica, Petru Ploscaru și Cristian Berciu.

În cadrul acesteia se licitează tricoul jucătorului Mihai Bălașa, banii obținuți fiind donați integral micuțului. Totodată, spre a-i fi de ajutor lui Matei Hromei, la Lugoj sosesc și câțiva invitați speciali, nume importante în lumea fotbalului românesc.

Este vorba despre Romulus Buia, Dorel Stoica, Brian Filimon, Silviu Bălace și Florin Nohai. Se alătură cauzei și echipele ACS Galaxy și YB Peciu Nou.

Lugojenii care doresc să întindă o mână de ajutor către Matei Hromei, băiețelul suferind de lisencefalie o pot face și prin donații în contul RO71INGB0000999903860233, pe numele Hromei Mihaiță.

Articolul Caritabil! Lugojenii își unesc din nou forțele în sprijinul unui băiețel bolnav apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*