Carmen Bucuresti si AFC Rapid, remiza intr-un amical disputat pe stadionul Rocar

Carmen Bucuresti, echipa fondata de industriasul Dumitru Mociornita in 1937 si desfiintata de comunişti un deceniu mai târziu, a reaparut in peisajul fotbalului romanesc in aceasta vara.

Botezul noului Carmen Bucuresti a venit intr-un meci impotriva celor de la FC 1 Decembrie, scor 4-4, insa poate cel mai interesant amical de pana acum l-a disputat sambata, in Beceni, cu AFC Rapid, care va evolua din acest sezon in Liga a 4-a. Cele doua au remizat pe vechiul stadionul Rocar, scor 2-2.

Dupa 70 de ani, are loc un meci pe care istoria l-a cam anulat. in ultima vreme, chiar si pe noi. Pe ei, acum 70 de ani” , a declarat noul antrenor al echipei AFC Rapid, Anghel Constantinescu.

M-am gandit de foarte multe ori la reinfiintarea echipei, iar acum sunt foarte bucuros sa aflu ca se materializeaza totul prin aceasta noua echipa” , a declarat Catalin George Mociornita.

Proiectul Carmen i-a atras pe fostul stelist Adrian Matei ca antrenor si pe Liviu Ganea ca membru al conducerii.

Suntem la inceputul drumului, suntem in Liga a 5-a, poate chiar a 4-a. Nu stim inca. Sper ca AMFB-ul sa ia in considerare conditiile pe care noi le indeplinim” , a declarat Adrian Matei.

Sunt resurse, exista o serie de investitori care vor sa bage bani in aceasta echipa, iar cu ajutorul lor, cu priceperea noastra, eu zic ca vom reusi sa ducem Carmen Bucuresti cat mai sus” , a spus Liviu Ganea.

Carmen Bucuresti a mai disputat amicale in compania echipelor Africola Borcea, 2-1, Victoria Bucuresti, 3-1, Romprim, 5-0, si CS Afumati.

The post Carmen Bucuresti si AFC Rapid, remiza intr-un amical disputat pe stadionul Rocar appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*