Cartierul Radu de la Afumați – monitorizat de poliție, în urma unui conflict violent între două familii

Şase persoane au fost reţinute

 

F. T.

Sâmbătă seara, în Cartierul Radu de la Afumați, efective polițienești din cadrul IPJ Prahova efectuau cercetări la fața locului și monitorizau zona, pentru prevenirea reizbucnirii unui nou conflict care a avut loc în data de 26 februarie, a. c.
Atunci – în ziua de vineri și tot seara -, potrivit unui comunicat al poliției prahovene, „în jurul orei 17:30, în municipiul Ploiești, pe o stradă din Cartierul Radu de la Afumați, a avut loc un conflict spontan între membrii a două familii.
La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și jandarmi, precum și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Prahova, care au aplanat în scurt timp conflictul. Potrivit primelor date, persoanele implicate s-au agresat reciproc, atât verbal cât și fizic, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.
Poliţiştii au identificat și condus la sediul secției trei persoane care au participat la eveniment, iar alte 9 au solicitat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”. Cercetarile au continuat, pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale în consecință, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violenţe și distrugere.
În urma anchetei oamenilor legii, șase persoane au fost reținute.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*