Cât ghinion pentru „Parma rumena”! Man pasează, Mihăilă marchează, dar emilianii pierd alte două puncte în minutele de prelungire

În etapa a 26-a din Serie A, Parma s-a deplasat pe terenul Fiorentinei pentru un succes ce i-ar fi permis să spere la salvarea de la retrogradare. Gazdele conduceau cu 2-1 la pauză, așa că antrenorul emilianilor, Roberto D’Aversa, a jucat „cărțile” Valentin Mihăilă, încă din minutul 46 și Dennis Man, din minutul 64.

„Brânzarii” au egalat în minutul 72, prin Kurtic și păreau că vor scăpa câștigători după ce au făcut 2-3 chiar în ultimul minut de joc. Man a pasat pentru Inglese, acesta a trimis în fața porții, iar Mihăilă înscrie primul său gol în Serie A.  Numai că în cel de-al patrulea minut de prelungire, Iacoponi și-a băgat balonul în proprie poartă și meciul s-a încheiat la egalitate: 3-3. În minutul 88, la scorul de 2-2, arădeanul Dennis Man a avut  și o ocazie importantă, dar lovitura sa de cap a trecut de puțin pe lângă poartă.

Parma bifează cel de-al 17-lea meci fără victorie și e penultima în clasament, la 5 puncte de Cagliari (care joacă de la ora 19 contra celor de la Sampdoria), prima echipă aflată peste linia de retrogradare.

0
0

Articolul Cât ghinion pentru „Parma rumena”! Man pasează, Mihăilă marchează, dar emilianii pierd alte două puncte în minutele de prelungire apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*