Cât ghinion! Vorobjovas e pozitiv la COVID și ratează convocarea la naționala Lituaniei

Până la urmă, UTA va avea un singur internațional în perioada ce urmează. Doar portarul Florin Iacob va putea onora convocarea la selecționata României, pentru partidele cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, căci Modestas Vorobjovas va rămâne în carantină, la Arad.

Din infornațiile noastre, mijlocașul lituanian a rezultat pozitiv la testul COVID făcut înainte de a pleca spre Vilnius, așa că națioanala sa trebuie să se descurce fără contra Republicii Kosovo (amical), Elveției și Italiei (în preliminariile „mondialelor). În plus, deși cele 14 zile de izolare ale lui Vorobjovas vor expira înainte cu 48 de ore de meciul UTA-ei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, e greu de  crezut că Laszlo Balint îl va utiliza pe elevul său după perioada de inactivitate totală. Așa cum s-a întâmplat, de altfel, au fost cazurile lui Bustea, Benga sau Albu, ca să dăm doar exemplele cele mai recente.

Vă reamintim că și Neluț Roșu, un alt mijlocaș central din lotul utist are coronavirus, doar că el mai are de stat doar 10 zile în izolare.

0
0

Articolul Cât ghinion! Vorobjovas e pozitiv la COVID și ratează convocarea la naționala Lituaniei apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*