Cât rezistă coronavirusul pe pâine! Avertismentul specialiștilor

Cât rezistă coronavirusul pe pâine! Avertismentul specialiștilor

Un studiu al cercetătorilor americani arata că un nivel scăzut de interferon, o protein produsă de celulele sistemului imunitar, poate cauza agravarea stării de sănătate a pacienților cu COVID-19, scrie Bloomberg.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Cercetătorii de la Centrul pentru Cercetarea Bolilor Infecțioase și a Vaccinurilor de la Institutul de Imunologie La Jolla din California au fost uimiți de apariția cazurilor grave la persoane înrudite. În acest fel, oamenii de știință au observat că starea paciențior s-a agravat din cauză că sistemul imunitar a răspuns cu întârziere, iar virusul SARS-CoV-2 s-a reprodus masiv.

Autorii studiului consider că virusul reușește să păcălească sistemul imunitar și evită răspunsul acestuia, perioadă în care el are timp să se înmulțească.

Astfel, lipsa interferonului din organism poate ascunde infecția cu SARS-CoV-2. Interferonul este cunoscut că apără organismul împotriva agenților patogeni virali și poate fi perfuzat pentru a trata afecțiuni precum hepatita infecțioasă.

Cercetarea oamenilor de știință din California atrage atenția asupra importanței folosirii nterferonului în tratamentele pentru COVID-19 în cazul pacienților cu forme grave ale bolii.sursa

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*