Cătălin Cherecheș  și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar: drumul început în 2011 trebuie continuat!

Oficial primarul Cătălin Cherecheș și-a depus candidatura la un nou mandat  de primar al municipiului Baia Mare.

“Puțină istorie recentă nu strică nimănui. În 2011 Baia Mare se afla într-un con de umbră accentuat, un adevărat întuneric sub care administrația municipiului se făcea că lucrează pentru cetățeni, dar, în realitate, își urmărea propriile interese. Trecuseră două decenii în care nu s-a făcut aproape nimic, urmele trecutului erau vizibile peste tot, cenușiul construcțiilor din regimul trecut fiind un prezent continuu și în sufletele oamenilor. Moralul băimărenilor era la pământ, speranțe de îndreptare a situației nu se întrevedeau, comunitatea, aflată pe un vas în derivă, era debusolată, resemnată, incapabilă de reacție, pentru că nimeni nu credea că se mai poate face ceva. Atunci am perceput corect situația în care se afla Baia Mare. Cu toate că eram deputat, ales de băimăreni cu cele mai multe voturi dintre toți candidații maramureșeni, am decis că trebuie să mă implic total în viața comunității.

Am venit în fața dumneavoastră, candidat la funcția de primar, m-am prezentat, m-ați cunoscut și ați văzut că sunt un om harnic și cinstit. Ați simțit în inimile voastre că sunt un om puternic, capabil să vă reprezinte și dispus să se bată la toate nivelurile pentru ca în Baia Mare să se producă cu adevărat o schimbare în bine. Atunci a fost momentul zero al renașterii comunității băimărene, când am început cu toții să credem că putem să construim un prezent și un viitor mai bun pentru noi și urmașii noștri. Mi-ați acordat votul vostru covârșitor, am ajuns primar. Vocea voastră a fost clară: vrem o viață mai bună aici, acasă, în Baia Mare.

Am pornit aproape de la zero. Împreună am reabilitat zeci de construcții, parcuri, piețe, am modernizat întreaga infrastructură rutieră aducând-o la standarde europene, am construit parcuri, grădinițe, creșe, locuri de joacă, am făcut tot ce era nevoie pentru băimăreni. Cu toate acestea consider că lucrul cel mai important pe care l-am reușit împreună este faptul că am început să trăim ca o familie mare, cu oameni buni, harnici, cinstiți, sănătoși și puternici, capabili să facă față oricăror provocări. Mai avem multe de făcut.

Drumul început în 2011 trebuie continuat. Nu am uitat niciodată vocea voastră, mesajul pe care mi l-ați transmis atunci, de la care nu mă voi abate pentru nimic în lume: vrem o viață mai bună aici, acasă, în Baia Mare.” a  menționat primarul Cătălin Cherecheș

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*