Catalina Ponor a confirmat ca se retrage dupa Campionatul Mondial: „Va fi ultimul pentru mine”. Antrenorul ei este de alta parere

Informatia conform careia Campionatul Mondial de la Montreal ar fi ultima competitie la care participa Catalina Ponor a fost confirmata chiar de sportiva noastra.

Romanca a fost intrebata dupa antrenamentul oficial ce va insemna pentru ea acest Campionat Mondial, iar Catalina a ezistat, dar in cele din urma a dat de inteles ca se va retrage din activitate.

”As vrea sa spun, n-as vrea sa spun, dar va fi ultimul pentru mine”, a marturisit Ponor.

Antrenorul romancei pastreaza o speranta si este de parere ca hotararea Catalinei nu este categorica: ”Catalina este stresata inainte de concurs. Am auzit ca a spus asta, asa am inteles si eu despre decizia sa. Din ce stiu ar fi vorba despre retragerea din activitate, dar haideti sa vedem ce se mai intampla la acest Mondial si daca va ramane asa”, a declarat Lucian Sandu, potrivit Telekom Sport.

The post Catalina Ponor a confirmat ca se retrage dupa Campionatul Mondial: „Va fi ultimul pentru mine”. Antrenorul ei este de alta parere appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*