Cati bolnavi de COVID-19 ne mai aduce Liga Zimbrilor?

Din pacate, turneele din campionatul masculin de handbal, derulate la Sf Gheorghe, ne-au adus mai multi virusi decat ne asteptam, si multe imbolnaviri printre sportivi, oficiali si arbitri (ba chiar doi dintre cavaleri erau aproape sa-si piarda si viata, fiind grav accidentati pe drumul de intoarcere acasa.

Este clar, locatia aleasa pentru jocurile din Liga Zimbrilor n-a fost cea mai buna, cele doua sali din oras, Kati Szabo si Sepsi Arena, dovedindu-se adevarate focare de infectie. Mai mult, inaintea derularii etapei a 10-a, oficialitatile orasului au interzis sportul in sali, din pricina faptului ca rata de infectare a depasit 3 la mia de locuitori, locuitorii fiind carantinati pentru 14 zile!

Dar nu stim care este gradul de subordonare in acel oras, pentru ca directorul Clubului Sepsi Sf Gheorghe a trecut peste aceste decizii si a permis Federatiei de Handbal sa-si deruleze jocurile etapei a 10-a, asumandu-si riscul, in cazul imbolnavirilor sportivilor si oficialilor sai. Si oricum, cand vreodata a platit Federatia cu ceva, fie si in cazul celor mai grave greseli si abuzuri facute asupra echipelor si sportivilor?

In aceasta etapa a 10-a, nu s-au prezentat Poli Timisoara, care a avut un singur infectat declarat oficial, dar a fost teama ca nu cumva sa mai apara si altii, intre timp, asa cum s-a intamplat si la echipa din Focsani. Pe langa banateni, n-a venit nici CSM Fagaras, care avea vestiarul plin de COVID-19. Timisoara trebuia sa joace cu Minaur, iar Fagarasul trebuia sa dea piept cu Dobrogea Sud( se spune ca marinarii se indreptau deja spre Sf Gheorghe, cand au fost anuntati sa se intoarca din drum, ca nu aveau adversar!)

Iata rezultatele inregistrate:

– Dunarea Calarasi – Steaua 23 – 24 (11-10)
– CSM Focsani – CS Buzau 23 – 19 (10-8)
– CSM Bucuresti – Dinamo 24 – 32 (12-19)
– CSM Bacau – CSM Vaslui 27 – 29 (13-12)
– CS Magnum Botosani – Potaissa Turda 28 – 40 (14-26)
– CSM Resita – CSU din Suceava 20 – 21 (10-10)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*