„Cavalerii viitorului” din Arad și-au luat testele la Reșița și văd promovarea cu ochiul liber

„Cavalerii viitorului”, program de descoperire și lansare a tinerilor „fluierași”, inițiat de Comisia Centrală a Arbitrilor, le-a oferit șansa de afirmare și arădenilor Sorin Saladea, Andrei Pîslaru și Andreea Șușcă. Cei trei au fost testați, ieri, la Reșița și, ca urmare a rezultatelor bune, se poate spune că promovarea se vede cu ochiul liber.”Cele trei tinere speranțe s-au dovedit a fi foarte pregătite, atât la testările fizice, care au fost promovate în bloc, cât și la cele teoretice, unde s-au obținut note de 7,50 – arbitru – respectiv 8,50 – asistenți” – se arată pe pagina de Facebook a Comisiei Județene de Arbitri Arad.

Așadar, „centralul” Saladea și asistentul Pîslaru au șanse mari să fie admiși în programul de dezvoltare, ultima etapă înainte de promovarea în eșalonul terț al fotbalului românesc. În schimb, Andreea Șușcă e canditată certă la includerea lotului de arbitri 100% feminin, destinat întrecerilor de la nivelul primelor două ligi de fotbal fete. Cu sfaturi de pe marginea terenului sintetic din Valea Domanului a venit Leontin Buda, membru al CJA.

0
0

Articolul „Cavalerii viitorului” din Arad și-au luat testele la Reșița și văd promovarea cu ochiul liber apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*