Caz de COVID la UTA, amicalul cu CFR Cluj e ca și anulat

La UTA, 27 dintre rezultatele testelor pentru coronavirus efectuate marți au sosit în această dimineață și au fost negative, iar restul de cinci era așteptate pentru orele amiezii. Din păcate, unul dintre acestea din urmă a fost pozitiv și pentru „Bătrâna Doamnă” încep emoțiile legate de carantinare și eventuala sistare a antrenamentelor. Cert este că în aceste condiții, amicalul de la Cluj, cu CFR-ul, programat vineri seara, este ca și anulat.

Fotbalistul testat pozitiv a acuzat simptome încă de zilele trecute și a fost din timp separat de grup. Acesta ar putea fi norocul utiștilor, care – însă – trebuie să se retesteze după alte 5 zile. Rămâne de văzut care va fi și reacția Direcției de Sănătate Publică Arad, care ar putea începe o anchetă epidemiologică la UTA și în funcție de aceasta să dispună și alte măsuri stricte.

Cum timpul până la reluarea Ligii 1 e și așa scurt, cazul de infectare cu SARS-CoV-2 la UTA le cam dă planurile de pregătire peste cap lui Laszlo Balint și colegilor săi, care, în primul rând, rămân din nou fără meci amical înainte de debutul meciurilor pe puncte.

0
0

Articolul Caz de COVID la UTA, amicalul cu CFR Cluj e ca și anulat apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*