Caz de COVID și la FCC Baschet Arad, amicalele cu Oradea au fost anulate și echipa a intrat în carantină!

Nici echipa de baschet feminin a Aradului nu e ocolită de noul virus de origine asiatică. Tot lotul celor de la FCC Baschet Arad s-a testat în vederea disputării unei „duble” amicale (astăzi și mâine) cu formația din Oradea, dar confirmarea unui caz de infectare a anulat totul.

Din informațiile noastre ar fi vorba despre Alexandra Rotaru, baschetbalistă din Arad care nu locuiește cu celelalte fete la pensiunea de pe malul Mureșului. Prin urmare, riscul unui focar în echipă e redus , însă – conform protocolului – „galben-albastrele” trebuie să intre în izolare cel puțin 5 zile.

FCC Baschet Arad a demarat pregătirea în urmă cu trei săptămâni sub comanda sârbului Bogdan Bulj, în speranța că autoritățile locale o vor finanța măcar după concursul de proiecte din luna noiembrie. Primele meciuri oficiale pentru arădence sunt programate între 26 și 28 octombrie, la București, în cadrul grupei de calificare pentru Final Four-ul Cupei României.

0
0

Articolul Caz de COVID și la FCC Baschet Arad, amicalele cu Oradea au fost anulate și echipa a intrat în carantină! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*