Caz infiorator petrecut la Viseu de Sus. O politista de frontiera si un student la Academia de Politie au fost batuti de un individ proaspat eliberat din Penitenciar!

Caz infiorator petrecut azi noapte la Viseu de Sus. O politista de frontiera si un student la Academia de Politie au fost batuti de un individ proaspat eliberat din Penitenciar! Motivul nu este inca foarte clar. Cert este faptul ca studentul la Academia de Politie facuse practica tocmai la puscaria unde isi ispasea pedeapsa viseuoanul conform vasiledale.ro.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca alarma a fost data la 112 azi noapte in jurul orei 2.45 la Viseul de Sus. Mai multe echipaje de inteventie ale politiei s-au deplasat la fata locului unde au gasit doi tineri baturi precum si un autoturism devastat.

Cei doi au primit ingrijiri medicale iar politistii au demarat o ancheta. Sursele noastre sustin ca tanara este angajata a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, iar tanarul este student la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti.

Anchetatorii au identificat si agresorul: este vorba despre un barbat din Viseu recidivist proaspat eliberat din puscarie. Coincidenta sau nu, politistul student facuse practica tocmai la puscaria unde era incarcerat agresorul. Sa fii vorba despre o razbunare? Greu de spus. Acest lucru urmeaza sa fie stabilit de catre anchetatori.

Ancheta coordonata de un procuror este in plina desfurare la Viseul de Sus, insa pana in acest moment suspectul nu a fost retinut.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*