CAZ ULUITOR în POLITIA ROMANA. S-a ASCUNS doi ani în Poliție, dar l-a TRĂDAT o AMANTĂ, din GELOZIE. POLIȚISTUL-INFRACTOR, dat afară

Luna trecută, subofițerul Iulian Aurelian Constantin de la Poliția Capitalei a fost dat afară din serviciu după ce s-a aflat că, în urmă cu doi ani, fusese condamnat definitiv la închisoare într-un dosar penal.

Povestea polițistului Iulian Aurelian Constantin pare desprinsă din telenovele. După ce a fost condamnat la închisoare, el a fost deconspirat de către una dintre cele patru amante ale sale. Femeia l-a reclamat după ce, însărcinată fiind, a aflat despre existența celorlalte trei iubite ale polițistului și a înțeles că acesta nu o va lua niciodată de nevastă și nici nu va recunoaște copilul.

Poliția Română, care timp de doi ani habar nu a avut despre ce are în ogradă, acum își vrea înapoi banii plătiți ca salariu necuvenit subofițerului. Între timp, două dintre amante își cer și ele înapoi banii și bunurile cumpărate polițistului de-a lungul timpului, o alta e dispusă să-l ierte și să-l susțină în greaua încercare prin care trece, iar a patra îl apără și e dispusă chiar să se căsătorească cu el.

Iulian Aurelian Constantin are 35 de ani și este din Chitila. În urmă cu 13 ani a absolvit Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” de la Câmpina și și-a început cariera ca agent debutant la Compartimentul flagrant de la Secția 5 Poliție din Bucuresti. Din 2012 s-a transferat la Secția 3 din centrul Capitalei, la Serviciul de Investigații Criminale, unde a stat până în anul 2016 pe funcția de agent 1.

În această perioadă a comis infracțiunile pentru care este condamnat penal la un an și trei luni de închisoare cu suspendare, prin contopirea mai multor pedepse și prin acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Astfel, agentul de poliție Iulian Constantin este condamnat pentru infracțiunile de fals în declarații, complicitate la tentativă de înșelăciune și instigare la fals intelectual.

sursa+foto evz.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*