Cazuri de COVID la „Simona Halep”, „galben-albastrele” se deplasează 800 de kilometri doar pentru meciul cu Alexandria

FCC Baschet Arad se deplasează 800 de kilometri pentru un singur meci în cadrul turneului cu numărul 5 al LBNF. La Constanța, gazdele de la Phoenix CSU Simona Halep  vor sta pe tușă, fiindcă au trei cazuri de infectare cu COVID, așa că programul meciurilor se dă peste cap.

Gruparea „galben-albastră” a aflat încă de aseară vestea că nu va juca de abia duminică (ora 12) contra formaţiei din Alexandria, dar nu și-a putut amâna cu o zi deplasarea pe Litoral. Regulamentul Federației vorbește clar despre intrarea în celebra „bulă” la 48 de ore după efectuarea testelor COVID, așa că elevele lui Bogdan Bulj s-au pus pe drum de dimineață și vor avea o zi liberă mâine, la Constanța, când ar fi trebuit să joace cu „Simona Halep”.

Automat programul arădencelor se încarcă cu restanța cu constănțencele, un lucru puțin neplăcut atâta timp cât urmează duelurile cu echipele de top ale LBNF.

Clasament

0
0

Articolul Cazuri de COVID la „Simona Halep”, „galben-albastrele” se deplasează 800 de kilometri doar pentru meciul cu Alexandria apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*