Ce debut pentru Măldărăşanu!

Ploieşteanul Marius Măldărăşanu a ieşit victorios cu Astra din meciul împotriva FCSB-ului la primul său meci pe bancă, în Liga I, golul lui Azdren Lullaku făcându-i primul meci din carieră la acest nivel unul „reper”, din toate punctele de vedere. Maldarasanu1
Azdren Lullaku a marcat în minutul 43, golgheterul campionatului în urmă cu două sezoane înscriind cu o lovitură de cap din marginea careului mic, dintr-o centrare a unui fost elev al lui “Măldă” de la echipa a doua a Astrei, Romario Moise, care a executat perfect o lovitură de colţ , acelaşi Moise fiind printre cei mai buni de pe teren, într-un joc în care, un alt ploieştean, “crescut” la Astra 2, Valentin Gheorghe, a intrat şi el pe gazon, în ultima parte a meciului câştigat cu 1-0.

„Satelitul”, egal cu Metalul Buzău

Vineri, echipa “satelit” a Astrei, singura echipă prahoveană din Liga a III-a, a susţinut al doilea joc de verificare al verii, adversara elevilor lui Adrian Senin fiind o altă formaţie de Liga a III-a, Metalul Buzău. A fost 1-1, gol Bebeto Lupuleţ pentru Astra 2, într-un joc în care ploieştenii au avut ca adversari chiar foşti colegi de echipă, Mădălin Răileanu şi Costin Popescu evoluând în acest amical pentru Metalul Buzău.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*