Ce nu au vazut telespectatorii la Exatlon: Ce ascunde Vladimir Draghia? Iata adevarul care nu se vede la televizor

Vladimir Draghia face parte din Echipa Faimosilor la Exatlon Romania. El este unul dintre cei mai buni concurenti si reuseste sa stranga puncte importante pentru echipa sa. Dar ce nu s-a vazut la televizor pana acum?

Vladimir Draghia se lupta ca un leu pentru premiul de 100.000 de euro. Este cel mai important pion din Echipa Faimosilor si, in acelasi timp, este cel mai linistit concurent care nu a intrat in polemici pana acum.

Cu toate acestea, Vladimir „ascunde” ceva, ceea ce nu se vede la televizor. Desi este filmat imbracat sumar, putini telespectatori au putut observa acest lucru.

Vadimir Draghia este un impatimit al tatuajelor. Concurentul Exatlon recunoaste ca are atat de multe desene pe care si le-a facut de-a lungul timpului, incat s-a oprit din numaratul lor. Actorul si-a tatuat bratele, desenele infatisand maini si aripi, dar si cateva versuri. Si spatele lui Vladimir este tatuat in intregime, toate aceste desene permanente au ca tema principala comunicarea dintre cer si pamant.

„Ambele braţe sunt complet tatuate, dar şi pe corp mai am câteva, nu mai ştiu numărul lor. Toate acestea semnifică ceva aparte pentru mine. Pe mâna stângă, de exemplu, mi-am tatuat versuri din cartea mea (n.r. volumul de poezii Dragostea n-are plural)”, a spus Vladimir Draghia, care poate sa fie vazut la Exatlon Romania, numai la Kanal D, de la ora 19:45, de sambata pana marti.

Vezi tatuajele in GALERIA FOTO.

Sursa: kfetele.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*