Ce performanţă! După o noapte cu jucători de 8 ani în perfuzii la spital, „U” Cluj Luceafărul a câştigat Trofeul „Gheorghe Ene”

foto: Ştefan M.

Academia „U” Cluj Luceafărul a câştigat Trofeul „Gheorghe Ene”, după două zile extrem de agitate la Craiova.

Micii jucători născuţi în anul 2010 s-au impus cu 4-1 în finala cu LPS Banatul, jucată în această seară, la 12 ore după ce patru dintre ei au părăsit spitalul unde au „dormit” peste noapte.

Din cauza unei toxiinfecţii alimentare, şapte componenţi ai echipei clujene au ajuns vineri seara la spital imediat după cină, iar patru dintre ei au rămas peste noapte, în perfuzii. Cum LPS Vaslui nu a fost de acord ca meciul decisiv pentru calificarea în finală să fie amânat, acesta s-a jucat de dimineaţă, iar „U” Cluj Luceafărul l-a câştigat cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1.

În această seară, LPS Banatul a fost victima din marea finală, iar grupa 2010 a academiei clujene a devenit campioană naţională la această categorie de vârstă. Trupa pregătită de Cosmin Crăciun şi Gigi Vînău a luat, astfel, un trofeu în condiţii dificile la Craiova, formaţie gazdă care s-a ales doar cu locul trei.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*