CE SOC! Indragita cantareata A MURIT! O stie toata Romania! Curg mesaje de sustinere pentru familie

Mii de vedete din întreaga lume sunt în doliu, după ce „regina muzicii soul”, Aretha Franklin, s-a stins din viață. Pe rețelele de socializare, curg numeroase mesaje de regrete și condoleanțe, care îți fac pielea de găină!

Vestea că Aretha Franklin s-a stins din viață a căzut ca un fulger în lumea vedetelor. Oameni din lumea muzicii, personalități din politică și actori faimoși au postat, pe conturile lor de pe rețelele de socializare, numeroase mesaje pentru cea care a fost „regina muzicii soul. Și fostul președinte al SUA, Barack Obama, a postat un mesaj extrem de emoționant, pe pagina lui de Instagram.

Naomi Campbell, după moartea cântăreţei Aretha Franklin„Odihnește-te în pace și putere, regina noastră adevărată! A fost o onoare să te cunosc și să lucrez alături de tine.”

Taraji P. Hensondupă moartea cântăreţei Aretha Franklin: „Odihnește-te în pace, regină! Mulțumim că ne-ai hrănit sufletele pentru atât de mult timp. Îți vom simți lipsa și nu te vom uita niciodată. Muzica ta va trăi prin noi toți.”

Barack Obama, după moartea cântăreţei Aretha Franklin„America nu are regalitate. Aretha Franklin a crescut în cântece bisericești și, pentru mai mult de șase decenii, am fost cu toții înflăcărați de o minune de ordinul Divinității. În vocea ei, am putut simți istoria noastră și în orice umbră – puterea noastră și durerea noastră, întunericul și lumina noastră, căutarea noastră de răscumpărare și respectul nostru greu câștigat. Ea ne-a ajutat să ne simțim mai conectați unul cu altul, mai plini de speranță, mai umani. Și uneori ne-a ajutat să uităm totul și să dansăm. (…) Aretha poate că a plecat într-un loc mai bun, dar darul muzicii ei rămâne să ne inspire pe toți. Fie ca „regina muzicii soul” să se odihnească în pacea veșnică. Michelle și cu mine trimitem rugăciunile noastre și cele mai calde cuvinte familiei sale și tuturor celor mișcați de muzica ei”.

Kate Hudson, după moartea cântăreţei Aretha Franklin„Regină, cât de mult am plâns când am văzut că pleci. La fel ca mulți alții, împărtășesc tristețea acestei pierderi. O adevarătă sursă de inspiratie…Îmi amintesc că trăiam prin spectacolele ei, mereu uimită de abilitățile ei. Tonurile ei mi-au modelat dragostea pentru muzică. Instrumentul ei nu seamănă cu altul. Magie, magie pură. Mulțumesc Aretha” 

Ciara, după moartea cântăreţei Aretha Franklin: „Ne-ai oferit muzica ce va trăi pentru totdeauna în inimile noastre. Ai fost cu adevărat unică. Fie ca tu să te odihnești în pace, frumoasă regină” au scris celebritățile, pe rețelele de socializare.

Aretha Franklin a câştigat zeci de premii la nivel internaţional printre care şi 20 premii Grammy. Artista şi-a început cariera în anul 1956. Piesele Arethei Franklin au ajuns în cele mai prestigioase topuri muzicale. Arteha Franklin a fost clasată pe locul unu la nivel mondial în topul „100 Cei ai buni artişti din toate timpurile”. Aretha Franklin s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani, după o lungă boală cu cancerul.

Sursa: cancan.ro

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*