Ce umilință! Aninoasa a pierdut la scor cu Petrolul, 1-7 pe teren propriu

FC Aninoasa a pierdut confruntarea cu liderul seriei C3, Petrolul Ploiești, 1-7 pe teren propriu, în ceea ce apropiații echipei de lângă Târgoviște au numit “meciul anului”. Oamenii lui Cristi Bălașa nu au avut nicio șansă în fața echipei antrenate un alt dâmbovițean, Romulus Ciobanu. Și în afara terenului lucrurile au stat identic, cu organizatorii depășiți de amploarea evenimentului. S-a terminat 7-1 pentru Petrolul, pe un stadion pe care nu există certitudinea că vor avea loc meciuri de fotbal și de la toamnă încolo.

FC Aninoasa – Petrolul Ploieşti   1-7
Alexandru Codroiu (57) / Mihai Velisar (2), Alexandru Ciocâlteu (32), Sergiu Arnăutu (36, 51, 71 – pen.), Cosmin Lambru (75, 88)

P.S. Crainicul stadionului din Aninoasa, angajat al Primăriei Târgoviște – Direcția Complex de Natație, a anunțat vineri pe propriul site că va ignora acțiunile și conducerea Chindiei Târgoviște. Apropo de Chindia, echipa-fanion a județului joacă duminică, de la ora 13.00, cu Luceafărul Oradea, pe Eugen Popescu.

Foto: Mihai Toboșaru

“Nu mai e nimic de spus la asemenea scor. Poate doar că a fost o lecție din care trebuie să învățăm” – Cristi Bălașa, antrenor FC Aninoasa

“Nu mă așteptam la o victorie la diferența asta. Aninoasa e mult sub ceea ce știam eu, de acolo au plecat jucători importanți. Băieții mei au apăsat permanent pedala de accelerație iar de aici a ieșit acest scor fluviu, pentru care sincer îi felicit” – Romulus Ciobanu, antrenor Petrolul Ploiești

The post Ce umilință! Aninoasa a pierdut la scor cu Petrolul, 1-7 pe teren propriu appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*