Cea mai scurtă bancă utistă de la începutul sezonului, nicio soluție de atacant la dispoziția lui Balint: „Cu Roșu, un plus pe momentul de atac pozițional” + FOTO

UTA a mai avut probleme de efectiv în prima parte a sezonului, dar niciodată ca ieri, cu ocazia primei confruntări a returului, în fața celor de la Viitorul Constanța. „Oficialii” arădenilor nu au putut completa întreaga foaie de joc și asta pentru că între accidentați, suspendați sau infectați cu COVID au lipsit nu mai puțin de 7 fotbaliști: Isac, Bustea, Voinea, C. Rus, Hrezdac, Buhăcianu și Tescan.

Dintre aceștia, trei sunt atacanți, așa că Laszlo Balint nu a avut fotbaliști de profil pentru a forța golul de trei puncte. Schimbarea brazilianului Roger jr., poate cel mai bun utist în meciul cu trupa lui Rednic, se impunea ținând cont de risipa de efort făcută de fostul campion al Letoniei, dar de pe bancă a venit mijlocașul Roșu. „Roger avea cartonaș galben, scăzuse puțin și ca prospețime fizică și m-am gândit că inroducerea lui Neluț (n.a. Roșu) poate reprezenta un plus pe momentul de atac pozițional. Cred că am avut momente bune în ceea ce privește dezvoltarea atacului în jumătatea adversă. Azi avem soluții destul de puține, am fost condiționați de modificările pe care le puteam face pe parcursul meciului, dar o să revină toți și vom arăta din ce în ce mai bine”, a spus Laszlo Balint după remiza (0-0) cu Viitorul.

De altfel, și lituanianul Modestas Vorobjovas a adus un plus fotbalistic, dar și ca mentalitate în teren. În general, UTA a arătat mult mai bine decât în ultimele două-trei meciuri ale anului trecut, când și rezultatele au fost foarte slabe. „Băieții au avut o atitudine foarte bună, am fost la un nivel de responsabilitate bun, aspecte la care am suferit în luna decembrie. Dar nu aș mai vrea să-mi aduc aminte de ceea ce a fost, important este cum suntem acum. Am cunoscut progres și la acest capitol, băieții au abordat și duelurile unu la unu și mai responsabili și determinați și am crescut și la capitolul spirit. Am jucat cu agresivitate și determinare, sper să o ținem tot așa”, a mai afirmat Balint după meci.

Galerie FOTO UTA – Viitorul 1-1, semnată Viorel Musca

0
0

Articolul Cea mai scurtă bancă utistă de la începutul sezonului, nicio soluție de atacant la dispoziția lui Balint: „Cu Roșu, un plus pe momentul de atac pozițional” + FOTO apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*