Cei mai buni luptători din țară se adună la Lugoj! Finală națională U23

Municipiul Lugoj va fi din nou gazda unui eveniment sportiv național de top. Orașul de pe Ti­miș, cunoscut în plan sportiv și ca leagăn al luptelor românești, va organiza finala Campionatului Național Individual pentru seniori, la nivelul U23, la lupte, toate stilurile (masculin și feminin).
Competiția va reuni luptătorii din România cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, care se vor înfrunta pe saltea pentru titlurile de campioni și medaliile naționale. Evenimentul este programat în peri­oada 30 iulie – 1 august.

Ca de o­bi­cei, luptele se vor disputa în Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu, de pe strada Timișoarei.

Lugojul va fi reprezentat de luptători și luptătoare de la CSȘ și CSM Lugoj.

La greco-romane vor intra pe salt­ea David Ritter la 63 kg, Otniel Ritter la 67 kg și Ilcău Amadeo la 77 kg. La lupte feminine vor repre­zenta municipiul nostru Amalia Po­povici la 53 kg, Ligia Carp la 55 kg.

Categoriile se pot schimba până la ora concursului. Sportivii au fost formați și pregătiți de antrenorii Avrămuț Todorescu și Laurențiu Macarei. De la lupte libere se pregătesc să participe Daniel Ritter la 61 kg, Adrian Szilagyi la 74 kg și Ionuț Suclea la 79 kg. An­trenorii sunt Valentin Cimpone­riu și Ionuț Eneșca.

“Sportivii sunt pregătiți pentru această finală. Spe­răm să obținem două clasări de medalie”, a spus Valentin Cim­po­neriu.

Această finală reprezintă și un test pentru noua generație de luptători formați la Clubul Spor­tiv Școlar Lugoj, care vor fi baza în anii care urmează, în principalele competiții de seniori.

Articolul Cei mai buni luptători din țară se adună la Lugoj! Finală națională U23 apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*