Cel mai frumos cadou pentru comunitatea băimăreana : Bradul împodobit  de patinoar și copii fericiți , nu cu ornamente din “bani agățați”! VIDEO+FOTO

Cel mai frumos cadou pentru comunitatea băimăreana : Bradul împodobit  de patinoar și copii fericiți , nu cu ornamente din “bani agățați”!

Azi, 21 noiembrie 2017, într-o zi binecuvântată de   Dumnezeu  “Intrarea în biserică a Maicii Domnului”, comunitatea băimăreană a avut parte de un cadou minunat.

Bradul de Crăciun  din Baia Mare a fost instalat în Centrul Vechi.

„Nu știu dacă acest brad  ,din acest an,  va fi cel mai mare din România, nu l-am măsurat încă, sunt convins ca de fiecare dată că se vor găsi foarte mulți inspirați care se vor apuca să-l măsoare.

Dar sigur, acest brad va fi cel mai frumos din România,oricum  am satisfacția ca în acest an bradul să fie de pe raza municipiului Baia Mare din Ocolul Silvic care apartine autorității  locale și după cum vedeți chiar este unul dintre cei mai frumoși brazi pe care i-am avut până acum .

Bradul e atat de frumos încât chiar nu ar mai avea  nevoie de ornamente, așa că o să punem doar câteva lumini să se vadă frumusețea bradului, care oricum  va fi înconjurat de patinoar, de copii care vor patina, deci cu astfel de lucruri ne dorim sa scoatem în evidență bradul, nu neaparat din  ornamente și lumini , într-un cuvât : bani agățați.”, a declarat  primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș .

Cel mai frumos cadou pentru comunitatea băimăreana : Bradul îm…

Cel mai frumos cadou pentru comunitatea băimăreana : Bradul împodobit de patinoar și copii fericiți , nu cu ornamente din “bani agățați”!

Posted by Jurnalmm Maramures on 21 Noiembrie 2017

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*