Cel mai harnic primar din județ , Alin Sebastian Bârda, muncește pentru comunitate și în campania electorală. Prioritatea,  bunăstarea comunității din Baia Sprie!

Cel mai harnic primar din județ , Alin Sebastian Bârda, muncește pentru comunitate și în campania electorală. Prioritatea,  bunăstarea comunității din Baia Sprie!

Baia Sprie s-a remarcat prin specificul străzilor pavate care te trimit cu gândul la trecut, istorie  și lucruri trainice. Vremea s-a așternut  ca peste tot, dar străzile n-au fost lăsate de izbeliște. Munca este caracteristica primarului Sebastian Alin Bârda.

“S-a spus despre Baia Sprie că este orașul în care străzile sunt pavate cu aur. Așa e. Dar pavate și cu acea piatră trainică care secole la rând va dăinui și va duce în spate greutatea drumurilor noastre.
Nimic mai autentic și mai trainic decât străzile pavate, este convingerea mea personală și cred că și a altor localnici care iubesc farmecul străzilor tradiționale, în special cele de deal și pasajele dintre ele. Asfaltul are calitățile lui, însă intotdeauna voi alege pentru străzile care pot fi salvate, piatra. Pe parcursul celor 3 ani de activitate am reușit punctual să refacem pavajul în zonele:
⚪ Strada Montana
⚪ legătura dintre str. Eminescu și str. Luncii
⚪ Str. Dragoș Vodă – legătura către cimitir
⚪ Str. Speranței – CSS Baia Sprie
⚪ Pasajul pietonal pod – piața de alimente
⚪ Pasajul dintre str. Ștefan cel Mare – str. Aleea Minerilor
⚪ Pasajul dintre str. Ștefan cel Mare – DN18
⚪ Calea de acces str. Dragoș Vodă – piața de alimente” a menționat primarul, Sebastian Alin Bârda.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*