Cel mai simplu mod de a recunoaște un pepene roşu injectat

Pepenele se numără printre cele mai benefice fructe pe care le poţi consumă în acest anotimp călduros: îţi oferă necesarul de vitamine, este foarte răcoritor şi îţi potoleşte poftă de dulce. Trebuie să ştii totuşi că nu orice pepene roşu este sănătos şi natural, aşa că trebuie să fii atent la câteva detalii atunci când îl cumperi.

În primul rând, pepenele trebuie să fie roșu la interior şi seminţele cât mai închise la culoare. Din păcate majoritatea fermierilor au început să apeleze la substanţe toxice pentru a obţine fructe cât mai perfecte într-un timp cât mai scurt. Aceste substanţe afectează în mod serios organismul uman, scrie timpul.md.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În majoritatea cazurilor pepenii injectaţi cu astfel de substanţe au seminţele albe, iar acestea se găsesc într-o cantitate mică. Substanţele injectate dau fructului un aspect foarte plăcut, iar mulţi dintre aceşti pepeni nici măcar nu au seminţe şi arată perfect.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Dacă ţi se pare că fructul pe care tocmai l-ai cumpărat are un gust mult prea dulce, uşor artificial, este mai bine să nu îl consumi. Există posibilitatea că el să fi fost injectat înainte de a fi copt complet, tocmai pentru a-i îmbunătăţi aromă şi aspectul.

Sursa: antena3.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*