Cel mai spectaculos sezon, început cu un eşec de „U” Cluj. Cu un om în minus mai bine de o repriză, „studenţii” au pierdut la Reşiţa

foto: csm resita/facebook

Universitatea Cluj a pierdut, 0-2, primul meci al noului sezon din Liga a II-a, “cel mai spectaculos de până acum”, cum l-au numit mulţi oameni de fotbal.

„Şepcile roşii” au fost învinse de CSM Reşiţa, după un meci în care au jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică.

Jucătorii lui Cristi Dulca au început bine meciul din Valea Domanului, însă Gavra a irosit cele mai importante ocazii ale Universităţii. La un corner al reşiţenilor în minutul 34, Ehmann a deschis scorul după ce a fost lăsat liber de fundaşii lui Dulca, iar surpriza se contura pe stadionul „Mircea Chivu”.

Şansele Universităţii la victorie s-au micşorat teribil după doar două minute, atunci când Kay a greşit şi l-a faultat pe Ene, iar abitrul i-a acordat jucătorului din Insulele Capului Verde al doilea galben. Cu un om în minus, „U” a fost aproape de egalare la reluarea lui Firmino, însă meciul s-a liniştit definitiv în minutul 75.

Celălalt fundaş al CSM-ului, Vasiu, a făcut 2-0, până la final Dur-Bozoancă limitând proporţiile scorului. S-a terminat 2-0, iar „U” are mult de muncă pentru a putea spera măcar la un loc de promovare.

“U” Cluj

Au mai intrat: Crăciun, Miranda, Burghele. Antrenor: Cristian Dulca

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*