ATENTAT TERORIST: Cel puţin 15 persoane au fost ucise şi 13 rănite

Cel puţin 15 persoane au fost ucise şi 13 rănite într-un atac sinucigaş comis în cursul unor funeralii, în estul Afganistanului, au anunţat autorităţile locale, relatează AFP.

„Bilanţul cel mai recent a ajuns la 15 morţi şi 13 răniţi”, a declarat Attaullah Khogyani, purtătorul de cuvânt al guvernatorului de Nangarhar, care anunţase anterior şase morţi.

Directorul pentru sănătate din această provincie unde a avut loc atacul a confirmat bilanţul victimelor, subliniind că acesta ar putea creşte, unii dintre răniţi fiind în stare în gravă.

Atacul s-a produs la funeraliile unui fost guvernator din districtul Haska Mina, potrivit unui comunicat al guvernoratului Nangarhar.

Nicio grupare nu a revendicat pentru moment atacul care survine la trei zile după un atentat sinucigaş comis la Kabul împotriva unui centru cultural şiit care s-a soldat cu 41 de morţi şi 84 de răniţi.

Nangarhar, în estul Afganistanului, la graniţa cu Pakistanul, este bastionul Statului Islamic, care a revendicat atacul comis joi în capitala afgană.

Sursa: rtv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*