Cele mai bune 5 mașini de familie sub 10.000 euro

Ai un buget de cel mult 10.000 de euro şi vrei să-ţi achiziţionezi o maşină de familie? În primul rând sfatul nostru este să-ţi iei una aproape nouă, adică una secon-hand.

Acest buget este suficient pentru a-ți cumpăra una dintre cele mai bune mașini second-hand. Preferam să-i spunem în acest fel, deoarece cuvântul „uzate” poate lăsa loc de interpretări.

După cum bine ştiţi, majoritatea mașinilor moderne de familie beneficiază de multă siguranță, aspect frumos, multă tehnologie la bord și, în cea mai mare parte, o gamă de motoare pe benzină și diesel eficiente și puternice. Iar la acest preț cu siguranţă că veţi găsi ceea ce vă doriţi – poate chiar un hatchback de familie inteligent și sofisticat, practic și funcțional. Însă nu uitaţi să verificați întotdeauna o mașină înainte de a o cumpăra. Platforma carvertical.com/ro vine în întâmpinarea dumneavoastră, tot ce trebuie să faceţi este să introduceți seria VIN și veţi obține imediat un raport de vehicul.

Dar iată care ar fi, în opinia noastră, cele mai bune 5 mașini de familie second-hand sub 10.000 euro.

S-ar putea să fiți surprinși să aflați ce vă puteți lua cu aceşti bani.

Honda Civic

A noua generație Honda Civic este o alegere solidă, destul de fiabilă și extrem de practică. Acest lucru se datorează în mare parte portbagajului mare și a versatilității scaunelor „magice”, care pot fi făcute să se plieze pentru a vă permite să transportați, de exemplu, o bicicletă în spatele mașinii. În plus, Honda Civic este o maşină sigură și are o aderență suficientă, iar mașinile fabricate după anul 2014 au dotări standard cu tehnologia automată de frânare de urgență.

BMW Seria 1

Joasă, elegantă și echipată cu un interior de lux, BMW Seria 1 este de ani buni hatchback-ul preferat de cumpărătorii de maşini de familie aspiraţionali. Aceştia nu sunt deranjaţi de faptul că BMW Seria 1 nu este la fel de spațios ca rivalii săi mai funcționali, în schimb apreciază manevrarea distractivă a mașinii, motorul puternice și sistemul fantastic de infotainment. Şi pe bună dreptate. Până la urmă, preferă să conducă un BMW, nu-i aşa?! Iar în ciuda aspectului său sportiv, Seria 1 este surprinzător de confortabilă.

Ford Focus

Poate că Ford Focus este cea mai populară mașină de familie din România, iar acest fapt are motive întemeiate. Este extrem de uşor de condus, o găsiţi la un preţ decent și este ieftin de întreținut și reparat atunci când lucrurile merg prost. Principalele dezavantaje? Ei bine, designul său interior este puțin cam neprietenos pentru cei foarte pretenţioşi, care cu siguranţă că vor fi nemulţumiţi şi de portbagaj. Dar dacă poți trăi cu aceste defecte, vei pune mâna unul dintre cele mai distractive hatchback-uri de familie. Şi nu uitaţi ca înainte de achiziţie să accesaţi platforma https://myfreevin.com/ pentru a afla istoricul maşinii dorite. Decodorul My Free VIN vă va ajuta să luați decizii informate atunci când cumpărați vehicule second hand.

Volkswagen Golf

Suntem mari fani ai Golfului, cu toate că este o maşină cam scumpă. Ceea ce înseamnă că pentru a vă încadra în bugetul dumneavoastră de 10.000 de euro va trebui probabil să vă orientaţi spre o mașină ceva mai veche şi care poate a trecut prin mai multe mâini. Însă veți obține nişte avantaje considerabile, precum o plimbare confortabilă, care implică manevrabilitate, un interior elegant și spațios și standarde de siguranță impresionante.

Skoda Octavia

Poate cea mai practică mașină din această listă, Skoda Octavia este foarte spaţioasă, adică ceea ce îţi doreşti în primul rând de la o maşină de familie. În plus, este dotată cu o mulțime de echipamente standard și este încântătoare la viteze mari, fiind un splendid cruiser pe distanțe lungi. Este una dintre mașinile de familie cele mai preferate de români.

Articolul Cele mai bune 5 mașini de familie sub 10.000 euro apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*