Cele mai bune jocuri de masă care te vor ajuta să înveți să-ți asumi mai multe riscuri!

 

  Descoperă jocurile de masă care te vor ajuta să înveți să îți asumi mai multe riscuri, îmbunătățindu-ți șansele de a câștiga.

Cu certitudine că asumarea riscurilor este un lucru înfricoșător de făcut pentru mulți dintre noi. Și în timp ce lucrurile înfricoșătoare devin adesea mai ușoare după ce sunt puse-n practică, nu este necesar să îți asumi în mod regulat riscuri imense. Totuși, există câteva modalități prin care poți învăța să îți asumi mai mai multe riscuri într-un mod distractiv, astfel încât să ai parte de câștiguri mari pe termen lung.

Dat fiind faptul că jocurile de masă implică un risc la scară redusă (cu mult mai scăzut decât atunci când joci jocuri 77777 pe o platformă fără licență), vei putea învăța să accepți atât recompensa, cât și eșecul fără prea mult stres. Pe care îl pot aduce riscurile mai mari. Iată, așadar, câteva jocuri de masă care îți vor întări abilitatea de a-ți asuma riscuri și care te vor face cu mult mai neînfricat, toate acestea în timp ce te și distrezi.

Zombie și Zaruri

Zombie Dice este jocul perfect pentru începători. În acest joc care se joacă cu zaruri, îndeplinești rolul unui zombie înfometat, care își forțează norocul pentru a mânca cât mai multe creaturi delicioase, fără a nimeri explozibilul de pușcă care îi va sfârși viața. Pe măsură ce joci, vei avea oportunități de a dubla aruncarea cu zarurile, care te-ar putea apropia de obiectivul tău final de 13 creiere (primul jucător care ajunge acolo, câștigă!) Sau asta ți-ar putea “termina viața” în întregime. Este distractiv, rapid, și aruncând zarurile pentru a îndeplini obiectivele jocului, acest lucru te va ajuta să câștigi și la jocurile cu zaruri din cazinourile online.

Aurul Incașilor

Atunci când joci Aurul Incașilor, tu și adversarii tăi concurați pentru a câștiga cea mai mare comoară dintr-un vechi templu incas. La fiecare rundă, trebuie să-ți asumi riscuri hotărând dacă rămâi în peșteră pentru a câștiga mai mulți bani din comoară. Cu cât rămâi mai mult (și cu cât mai devreme pleacă adversarii tăi) cu atât mai multe bijuterii vei câștiga, dar te vei expune unor amenințări periculoase cum ar fi păianjeni sau mumii care te pot lăsa fără o parte din comori. Este un joc tensionat, ceea ce constituie o modalitate excelentă pentru a-ți crește nivelul de toleranță la risc. Plus că acesta este un joc care vine cu piese mici sub forma unor corturi în care să-ți ții comorile câștigate și un sac plin cu pietre prețioase (din păcate, care sunt din plastic)?

Ticket to Ride

Chiar dacă Ticket to Ride (și suita de pachete de expansiune și jocuri de spin-off) nu este un joc tipic de “forțat norocul” în sensul tradițional, acesta oferă o mulțime de oportunități de a-ți asuma riscuri. Pe măsură ce construiești trasee de tren în America anilor 1900, te vei confrunta cu opțiuni asupra cărora trebuie să-ți concentrezi atenția asupra modurilor de crearea a unor conexiuni între orașe sau a realizării celei mai lungi căi de tren. Cine nu ar vrea să-și petreacă câteva ore plăcute cu prietenii în timp ce se pretind a fi proprietarii unor căi de cale ferată?

For Sale

Deși oferta imobiliară ar putea să nu pară cea mai plăcută premisă a unui joc, For Sale este o modalitate surprinzător de distractivă pentru a-ți spori toleranța față de riscul financiar. În prima rundă a jocului, vei cumpăra proprietăți; în cea de-a doua rundă, vei scoate aceste proprietăți le licitație. Faptul că poți decide să cumperi sau să vinzi în mod conservator, cu sau fără teamă, te va ajuta să atenuezi riscul financiar real că un profesionist în cel mai scurt timp. În plus, dacă cumperi sau vinzi prost, te poți consola cu micile animăluțe ascunse în fiecare dintre cărțile jocului.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*