Centura Chindiei, în week-end la Târgoviște. Pugiliști de la cele mai bune cluburi din țară vin în Polivalentă

Polivalenta din Dâmbovița va găzdui sâmbătă, între orele 10 și 16.30, a patra ediție a Centurii Chindiei, competiție organizată în ultimii ani exclusiv după bunul plac al conducătorilor de la CS și CSM Târgoviște. De notat că până la ora redactării acestui material, nici Alexandru Badea (director CS Târgoviște) și nici Ciprian Prisăcaru (președinte CSM Târgoviște) nu au informat oficial publicul și reprezentanții presei asupra evenimentului din week-end, care riscă să se desfășoare în același anonimat ca în 2015 și 2016. Boss-ul de la CSM Târgoviște a fost ocupat, probabil, cu întocmirea documentației pentru o nouă alocare de la bugetul Primăriei, astăzi fiind programată o ședință CLM, iar Badea e depășit total de funcția câștigată prin concurs, din partea lui neexistând pretenții pentru promovarea unei competiții, de orice fel ar fi ea.

P.S. Contactat telefonic, directorul DJST Dâmbovița, Claudiu Mănescu, a anunțat o conferință de presă pentru vineri la prânz, pe această temă (cu câteva ore înainte de stabilirea programului competițional), la care ar putea ajunge și Ciprian Prisăcaru. Ar fi prima apariție într-un cadru cu ziariști independenți a oficialului de la CSM, promisă de Prisăcaru din luna mai.

The post Centura Chindiei, în week-end la Târgoviște. Pugiliști de la cele mai bune cluburi din țară vin în Polivalentă appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*