Cermeiul are două cazuri de COVID și FRF-ul a anulat meciul de Cupă cu Lipova!: Bulza: „Suntem dezamăgiți, am înțeles că pierdem cu 3-0!”

Meciul dintre Gloria Lunca Teuz Cermei și Șoimii Lipova din cadrul turul trei al Cupei României a fost anulat de Federația Română de Fotbal. În această dimineață, cermeianii au primit rezultatele testelor COVID și, din nefericire pentru ei, au doi fotbaliști pozitivi. Este vorba despre fundașul Daniel Filip și mijlocașul reprofilat atacant, Ivan Ciubotariu. Totodată, testul antrenorului Flavius Moisă a fost neconcludent.

Conducerea Cermeiului a informat imediat FRF-ul despre situația creată, cu mențiunea că hârtia de la Direcția de Sănătate Publică Arad urma să ajungă în jurul orei 12. „Nu știm exact motivul pentru care Federația a decis să nu ne mai programeze astăzi, în meciul cu Șoimii Lipova. Au mai fost echipe cu unul-două cazuri de COVID și au jucat binemersi. Probabil, vom și pierde meciul cu 3-0, căci, din câte am înțeles, partida nu a fost programată. Suntem dezamăgiți, căci am fi dorit să ne jucăm pe teren șansele de a merge mai departe într-o competiție pe care am tratat-o serios și pentru care am avut cheltuieli importante. Altfel, le dorim multă sănătate jucătorilor noștri infectați și-i așteptăm cât mai repede posibil alături de noi. Antrenorul Flavius Moisă și-a repetat deja testul, sper ca deseară să aibă rezultatul, noi zicem că e negativ”, ne-a declarat Petre Bulza, președintele Cermeiului.

Așadar, Lipova a aflat deja că nu se va mai deplasa la Cermei, pentru jocul ce trebuia să înceapă la ora 14,30. De ce a decis FRF-ul din scurt anularea confruntării rămâne, totuși, un mister.

Până în turul trei al Cupei României, Cermeiul mai trecuse de ACS Poli (la penalty-uri) și Progresul Pecica (3-1), în timp ce Lipova câștigase la Chișineu Criș, cu 2-0.

FOTO: Costel Șerban

0
0

Articolul Cermeiul are două cazuri de COVID și FRF-ul a anulat meciul de Cupă cu Lipova!: Bulza: „Suntem dezamăgiți, am înțeles că pierdem cu 3-0!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*