Cermeiul le-a aruncat colacul de salvare celor de la Ezeriș! Moisă: „Nu am fost conectați la miza partidei” v.s. Arbănaș: „Am dat totul” +FOTO

Gloria Lunca Teuz Cermei și-a complicat existența în zona cu probleme din seria a 8-a a Ligii a III-a, pierzând acasă chiar cu echipa ce încearcă să-i smulgă din brațe locul 8, cel al evitării emoțiilor de la barajul de menținere / promovare. Progresul Ezeriș s-a impus cu 2-1 în Țara Sămădăilor, după reușitele semnate Drăgoi 45+2 și Giurică 74, în timp ce pentru gazde a înscris doar Sabău, din penalty, în minutul 3.

Moisă: „Adversarul s-a impus pe dorință, pe dueluri câștigate”

În urma rezultatului de azi, cele două echipe mai sunt despărțite de 5 puncte, dar, dacă Ezerișul ia toate punctele cu Crișul, Cermeiul ar rămâne cu două puncte avans și un meci acasă cu ACS Poli și o deplasare la Periam. „După cum au arătat ostilitățile după minutul 25, echipa din Ezeriș poate a meritat să câștige acest meci. A fost echipa mai determinată, a câștigat toate duelurile, a avut mai mult suflet, a pus mai multă presiune. Pe de altă parte, nu pot spune că o echipă ajucat mai bine ca cealaltă, dar adversarul s-a impus pe dorință, pe dueluri câștigate, multe din mingea a doua. Ambele echipe au încercat să construiască atât cât le-a permis adversarul, după care mingea a doua a fost câștigată în mare parte de cei de la Ezeriș, Începutul a fost perfect, gol rapid, puteam face 2 sau chiar 3-0, au fost ocazii foarte mari după faze lucrate. Dar, așa este în fotbal, ocaziile se răzbună și meciul s-a întors în totalitate, ultima oră oaspeții au dominat. Asta e, noi am bătut la ei, ei au bătut acum la noi, mai sunt două meciuri, trebuie să le câștigăm. Azi nu am fost conectați la miza partidei”, a menționat Flavius Moisă.

Antrenorul Cermeiului a suprins puțin prin titularizarea juniorului Deak în locul titularului dintre buturi în acest retur, Victor Gârlea. „ Am ales să joc cu Deak în poartă, au fost unele neînțelegeri cu Gârlea după ultima partidă. Între timp am dicutat, ne-am înțeles, m-am mai gândit să-i dau șansă și lui Deak. Nu știu dacă i se poate imputa ceva, a fost bătut de la distanță, vom vedea pe video cum au fost fazele. Dacă joacă bine în poartă este remarcat, dacă nu apără bine, e vina antrenorului că l-a introdus și are doar 17 ani. Jucând cu 3 mijlocași în centru, ei trebuiau să iasă la blocaj, să nu apuce să șuteze adversarul”, a mai explicat tânărul antrenor al Gloriei.

 

Arbănaș: „Să ne salvăm și din toamnă să jucăm mai bine”

Chiar dacă a câștigat la Cermei, Ezerișul încă e serios amenințată cu prezența la barajul de menținere / promovare, având meciuri cu Periam și Lipova.  „Am preluat echipa la începutul acestui miniretur de 9 meciuri. Modificări multe nu am făcut, am găsit o echipă căzută moral datorită rezultatelor din tur și am început să lucrez ce știu eu, am fost și eu fotbalist. Sunt băieți tineri, am lucrat la moral și la chestii tactice pe care nu le stăpâneau. Încercăm să ne ridicăm de jos, e mult de muncă, dar băieții sunt receptivi și dau totul pe teren, cum a fost și astăzi. Încercăm să ne ridicăm la nivelul Ligii a treia, să scăpăm de retrograare și din toamnă să jucăm mai bine. Am găsit un grup bun, unit, care poate crește și ca inividualități și ca echipă. Drăgoi și-a făcut cadou un gol superb chiar de ziua lui, a mai avut și alte două șuturi bune. Știam de calitatea asta a lui, chiar dacă a intrat din postura de rezervă a jucat foarte bine. Majoritatea jucătorilor au venit din Liga a 4-a, deci este prima lor participare în Liga a treia. Mi-ar plăcea să continui din toamnă la Liga a 3-a, sunt adeptul fotbalului total și altfel vom arăta atunci”, a menționat Dorian Arbănaș, antrenorul formație din județul Caraș-Severin.

Galerie foto Gloria Lunca Teuz Cermei – Progresul Ezeriș 1-2

0
0

Articolul Cermeiul le-a aruncat colacul de salvare celor de la Ezeriș! Moisă: „Nu am fost conectați la miza partidei” v.s. Arbănaș: „Am dat totul” +FOTO apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*