Cermeiul s-a despărțit de încă doi juniori în ziua reunirii, dar așteaptă un atacant de culoare și mizează pe revenirea lui Vezan

Gloria Lunca Teuz Cermei și-a fixat, cel puțin pentru această săptămână ca și „cartier general” terenul din Sânpaul. La reunirea de ieri au fost prezente și achizițiile Alex Sabău, Ionuț Ianc și Luca Bodri, însă Flavius Moisă a aflat că nu va mai conta nici pe doi dintre juniorii din tur. Daina  va merge, probabil, la Sebiș, iar Obrad le-a comunicat „sămădăilor” că dorește să se lase de fotbal sau cel puțin să nu mai activeze la nivelul Ligii a 3-a.

Prin urmare, după despărțirile de Nistor, Filip și Marinescu, „sămădăii” mai pierd doi jucători, dar: „Suntem în regulă, inclusiv la capitolul juniori. Îl mai așteptăm și pe Pop de la Viitorul, dar sperăm să contăm din nou și pe Ovidiu Vezan. Ne-a spus că de joi revine la antrenamente, rămâne de văzut în ce stare e genunchiul său, dacă se poate pregăti la capacitate maximă. În această seară ar trebui să ajungă și atacantul de culoare propus de Patrice Feussi, care, din câte am înțeles, are 1,88-1,90 metri și ne-ar rezolva problemele de efectiv în ofensivă. Poate, o dublură la fundașii centrali trebuie să găsim până la urmă, în rest eu zic că avem un lot competitiv, de perspectivă, pentru retur”, susține Flavius Moisă, antrenorul cermeianilor.

Săptămâna destinată reacomodării cu efortul se încheie pentru „roș-albi” cu amicalul cu CS Ineu, reunită, la rândul ei, ieri.

0
0

Articolul Cermeiul s-a despărțit de încă doi juniori în ziua reunirii, dar așteaptă un atacant de culoare și mizează pe revenirea lui Vezan apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*