Cermeiul va juca și la anul în Liga 3-a! Bulza: „Am încheiat frumos acasă, mă gândesc deja la următorul campionat”

După una rece a urmat alt caldă pentru Gloria Lunca Teuz Cermei pe teren propriu. Eșecul cu Ezeriș a fost șters cu buretele de victoria cu ACS Poli, în urma căreia a fost obținută și salvarea matematică de la retrogradare.

Sergiu Popa a fost cel care a decis meciul cu un gol din penalty, marcat după 22 de minute de joc, pentru ca la final Bodri să irosească șansa lui 2-0, tot de la punctul cu var. „A fost un meci tipic de final de campionat. ACS Poli a venit să-și vândă scump pielea, dar au avut o singură ocazie, când a apărat de Gârlea și apoi un alt șut în blocajul unui fundaș. În schimb, noi am avut multe faze fixe, situații de poartă, inclusiv un penalty ratat. Dar, a fost bine, am încheiat frumos acasă”, a spus președintele„sămădăilor”, Petre Bulza.

Acesta susține că nu a fost cu adevărat îngrijorat în legătură cu deznodământul stagiunii. „Nu am avut emoții că am putea ajunge în zona caldă, dar acum chiar și matematic suntem liniștiți. Personal, imi doream să termiăm mai sus cu 2-3 poziții, cred că avem valoare mai mare decât vreo câteva echipe din fața noastră, dar ăsta este fotbalul. Mai avem un meci la Periam, ei ne-au bătut în tur la Cermei, ar fi frumos să ne revanșăm”, mai afirmă șeful cermeianilor.

Așadar, Gloria Lunca Teuz Cermei va începe în toamnă cel de-al șaselea a sezon pe scena eșalonului trei. „Mă gândesc deja la următorul campionat, îmi propun să avem continuitate la lotul de jucători. Vrem să-i ținem pe cei care ne-au convins și să mai aducem vreo 3-4 jucători. Spre deosebire e alți ani, acum avem deja și ținte, vom trage linie după ultima etapă. Luăm o pauză de două săptămâni și apoi ne apucăm serios să creionăm ce vom face din vară”, mai susține Bulza.

Cermeiul a ajuns la cota de 20 de puncte și are derby pentru locul 7 în ultima etapă, la Periam.

0
0

Articolul Cermeiul va juca și la anul în Liga 3-a! Bulza: „Am încheiat frumos acasă, mă gândesc deja la următorul campionat” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*